Ολυμπιακός: Ο Μαρινάκης έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες να πάρουμε το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν λέει ο Ανιγκό

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τη σεζόν με νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-0) και κατέκτησε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Ο Ζοζέ Ανιγκό μίλησε στη «NOVA» για το αποτέλεσμα αλλά και τη νέα σεζόν.

Για το ματς: «Πραγματικά τελειώσαμε με έναν καλό τρόπο τη χρονιά, κάναμε σωστά τη δουλειά μας, γιατί μας ενδιαφέρει η ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Έχουμε κάνει το καθήκον μας θα περιμένουν το τελικό για να βρεθούμε στο Europa League. Χαρούμενος για το πώς τελειώνει σε σχέση με το πώς πήγε η χρονιά.

Η δουλειά που έχει γίνει τις τελευταίες εβδομάδες είναι καταπληκτική. Είμαι περήφανος και αφήνω το πόστο, αλλά νιώθω ικανοποιημένος».

Για την ζεστή αγκαλιά στον Σαμασέκου: «Γνωρίζω καλά τον Σαμασέκου, παρακολουθούμε τις αφρικανικές διοργανώσεις, ξέρω το ταλέντο του. Ήξερα ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας δώσει αυτά που μας έδειξε τις τελευταίες εβδομάδες.

Έδειξε ότι είναι παίκτης υψηλής ποιότητας. Στα τελευταία τρία παιχνίδια, δεν δεχθήκαμε γκολ, μας πήγε καλά το σύστημα και ο Σαμασεκού ήταν απαραίτητος».

Για τη νέα σεζόν: «Νομίζω πως δεν μπορούμε παρά να είμαστε αισιόδοξοι.

Γνωρίζω καλά το κλαμπ και είμαι σίγουρος και όλοι γνωρίζουμε πως ο κ. Μαρινάκης ήδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να είναι επιτυχημένη η νέα σεζόν και να πάρουμε το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως θα κάνουμε τα πάντα, ο σύλλογος και ο πρόεδρος, να το πετύχουμε αυτό».