Ολυμπιακός: Κινείται νομικά για την εγκυρότητα της κλήρωσης Αναστόπουλου

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα εξετάσει τη νομιμότητα της κλήρωσης του Παναγιώτη Αναστόπουλου στον αγώνα με τον Προμηθέα Πατρών, με δεδομένο ότι η ΚΕΔ προχώρησε στη σημερινή διαδικασία με δυο μέλη αντί για τρία.

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος κληρώθηκε να σφυρίξει στον αγώνα της 26ης αγωνιστικής της Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Προμηθέα Πατρών στο ΣΕΦ.

Oι «ερυθρόλευκοι» ξεκαθάρισαν μετά από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό ότι είναι «ανεπιθύμητος» μαζί με τους Μάνο και Παναγιώτου, τονίζοντας πως δεν πρόκειται να αγωνιστούν σε οποιαδήποτε αναμέτρηση διευθύνουν οι συγκεκριμένοι διαιτητές.

Οι Πειραιώτες, από την πλευρά τους εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσαν για γενική είσοδο 1 ευρώ στον αγώνα με τους Πατρινούς την προσεχή Τετάρτη (8/5) δίχως να προχωρήσουν σε άλλη διευκρίνηση ενώ θα εξετάσουν τη νομιμότητα της κλήρωσης του Αναστόπουλου καθώς η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για να συνεδριάσει.

Τον ορισμό/κλήρωση έκαναν ο Κώστας Κορομηλάς και ο Κυριάκος Ταβουλαρέας ενώ θα έπρεπε να υπάρχει και ο Στέλιος Συμεωνίδης στον ορισμό διαιτητών της Basket League.