Ολυμπιακός: «Άδικη και προκλητική η απόφαση – Δίνει πάτημα για αλλοίωση πρωταθλήματος»

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση και πήρε θέση για την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελές Πειθαρχικού οργάνου της Super League για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Πειραιά τιμωρήθηκε με μηδενισμό στο συγκεκριμένο παιχνίδι (το παίρνει 3-0 στα χαρτιά ο ΠΑΟ), της αφαιρέθηκε ένας βαθμός και θα παίξει τα δύο εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα χωρίς κόσμο στις εξέδρες.

Ο Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει ότι θα κάνει έφεση για να μην υπάρξει αλλοίωση του πρωταθλήματος και χαρακτηρίζει «άδικη και προκλητική την απόφαση» αφού δεν υπάρχει αντικειμενικός τραυματισμός.

Η θέση του Ολυμπιακού

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θεωρεί άδικη και προκλητική την απόφαση που εκδόθηκε από το Πειθαρχικό Όργανο της Super League το οποίο αποφάσισε να πάρει ο ΠΑΟ το παιχνίδι στα χαρτιά χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ αντικειμενικό τραυματισμό και χωρίς κανένα άλλο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ που να δικαιολογεί αυτή την απόφαση.

Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα να καταδείξουμε τις στρεβλώσεις της διαδικασίας και τις ανεπίσημες αλληλογραφίες που έδωσαν πάτημα για αυτή την ΑΛΛΟΙΩΣΗ του Πρωταθλήματος.

Φυσικά θα διεκδικήσουμε το δίκιο μας στην Επιτροπή Εφέσεων».