Ολυμπιακοί Αγώνες, Κυρίδου – Μπούρμπου: «Ακόμη δεν μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε»

Ολυμπιακοί Αγώνες, Κυρίδου – Μπούρμπου

Πανευτυχείς για την μεγάλη τους επιτυχία οι Μαρίδα Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου. Μετά την πρόκριση τους στον μεγάλο τελικό της δικώπου και μάλιστα με παγκόσμιο ρεκόρ μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου με τα χαμόγελα να πεισσεύουν.

Το ελληνικό δίδυμο μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ανέφερε πως έχει ήδη πετύχει τον στόχο του και ότι στον τελικό θα πάνε για το μετάλλιο, αλλά πλέον χωρίς κανένα άγχος.

«Ξεκινήσαμε πίσω στην κούρσα. Ο καιρός μας δυσκόλεψε, αλλά είχαμε στόχο την τριάδα για να μπούμε τελικό. Στα τελευταία 500 μέτρα άρχισα να δίνω όση ενέργεια είχα και έγινε… χαμός.

Είπα ότι δεν θα βγει μέχρι να ξοδέψεις και την τελευταία σταγόνα ενέργειας» ανέφερε αρχικά η Κυρίδου με εμφανή τον ενθουσιασμό, τον οποίο είχε περίσσιο και η Μπούρμπου.

«Ακούγοντας την Μαρία και με αυτή την τρέλα που έχουμε, μας έδωσε τόση ενέργεια και θετική αύρα που ήρθε αυτό το αποτέλεσμα» πρόσθεσε από την πλευρά της.

«Ονειρο αυτό που ζούμε»
Τα δύο κορίτσια αναφέρθηκαν στο… παρασκήνιο των τελευταίων μέτρων και το τι φώναζαν η μία στην άλλη.

«Όταν μπήκαμε στα τελευταία μέτρα φώναζα ότι μπαίνουμε μπροστά και φτάνουμε. Είναι ένα όνειρο αυτό που ζούμε» πρόσθεσαν και αναφέρθηκαν στον αυριανό (03:30) τελικό.

«Να μπούμε και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Προφανώς και θέλουμε ένα μετάλλιο όπως ο κάθε αθλητής» σχολίασε η Κυρίδου, ενώ από την πλευρά της η Μπούρμπου τόνισε:

«Είμαι κατενθουσιασμένη με αυτό που πετύχαμε. Είμαστε στην εξάδα και έχουμε πιθανότητες για κάτι καλύτερο. Ελπίζω να είναι το ίδιο… άσχημος ο καιρός όπως και σήμερα».

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για αύριο στις 03:30 στον οποίο εκτός της Ελλάδας και της Νέας Ζηλανδίας, προκρίθηκαν και οι Βρετανία, Καναδάς, Ρωσία και Ισπανία.