Οι τρεις γυναίκες του ζωδιακού που κανένας άντρας δεν μπορεί να τους αντισταθεί

Ζώδια και έpωτας

Αν είσαι άντρας και μπλέξεις με μία από αυτές τις τρεις γυναίκες του ζωδιακού… ετοιμάσου γιατί δύσκολα θα ξεμπλέξεις.

ΚΡΙΟΣ

Δεν υπάρχει περίπτωση να μπει στον χώρο μια Κριαρίνα και να μην γυρίσουν όλα τα βλέμματα πάνω της. Έχει κυβερνήτη της άλλωστε τον Άρη, ο οποίος εκφράζει -μεταξύ άλλων- και την σεξουαλικότητα, το πάθος και την έλξη σε έναν προσωπικό χάρτη. Άρα η Κριαρίνα γεννήθηκε… «φωτιά» και με ακαταμάχητο ερωτισμό Το βλέμμα της τα λέει όλα. Βγάζει φλόγα, πάθος και την ένταση, που έχει μέσα της κι αυτά τα στοιχεία δεν περνούν απαρατήρητα από κανέναν άντρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το κορίτσι της Αφροδίτης! Η Ταυρίνα σε αντίθεση με την Κριαρίνα είναι ποθητή, κυρίως λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης. Είναι όμορφη, αλλά κατά κύριο λόγο έχει αυτό που λέμε το απόλυτο θηλυκό κορμί, που τρελαίνει κάθε άντρα. Είναι η γυναίκα με τις καμπύλες. Έχει στήθος, γλουτούς και… οπίσθια που αποτελούν φαντασίωση για τον αντρικό πληθυσμό. Δεν είναι skinny, αλλά αντιθέτως, έχει τα απαραίτητα «πιασίματα».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αιγοκερίνα, από την άλλη, έχει αυτή την ψυχρότητα στο ύφος, στο βλέμμα και στο όλο της physique. Είναι το απροσέγγιστη, το απλησίαστο και το άπιαστο που κάνει τους άντρες να την θέλουν ακόμα περισσότερο, ακριβώς επειδή ξέρουν ότι δεν μπορούν να την έχουν.

Είναι σαν τα παγοθραυστικά με τον πάγο. Δεν είναι ποτέ προκλητική και επιλέγει πάντα το… καλύτερο αρσενικό. Και αυτό είναι που κάνει τους άλλους να τρελαίνονται και να την θέλουν ακόμα περισσότερο.