Οι Τούρκοι ψήφισαν τον Μπακασέτα ως τον κορυφαίο μεσοεπιθετικό του πρωταθλήματός τους

 Τάσος Μπακασέτας

Οι Τούρκοι μίλησαν. Ο Τάσος Μπακασέτας ψηφίστηκε από τον κόσμο στα βραβεία «Fotomac» ως ο κορυφαίος μεσοεπιθετικός του πρωταθλήματος της γειτονικής χώρας. 

Ο Τάσος Μπακασέτας είχε  εννέα γκολ και οκτώ ασίστ σε 43 εμφανίσεις την περασμένη σεζόν και οδήγησε την  Τραμπζονσπόρ  στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 38 χρόνια!

H ανάρτηση του Μπακασέτα:

«Παίζουμε ποδόσφαιρο για τους φιλάθλους. Για να τους κάνουμε ευτυχισμένους. Για τον εαυτό μας. Να παραμείνουμε παιδιά όσο μπορούμε. Για τους τίτλους και τις αναμνήσεις και εμπειρίες μιας ζωής.


Ένα ατομικό βραβείο είναι κάτι διαφορετικό, κάτι επιπλέον. Δεν περιλαμβάνεται ή δεν πρέπει να περιλαμβάνεται στο… εύρος των εργασιών μας, αλλά – ας είμαστε ειλικρινείς – είναι πάντα ευπρόσδεκτο.

Ειδικά όταν προέρχεται από ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Από τους οπαδούς. Ο πυρήνας του αγαπημένου μας αθλήματος.

Γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με ψήφισαν. Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη. Είχαμε μια καταπληκτική χρονιά, καταφέραμε να επιστρέψουμε το πρωτάθλημα στην Τραπεζούντα και είμαστε πραγματικά περήφανοι για αυτό.

Η επιτυχία – όπως το ποδόσφαιρο – είναι ένα ομαδικό άθλημα, επομένως αυτό το βραβείο ανήκει εξίσου στους συμπαίκτες μου, στο προπονητικό επιτελείο, στο διοικητικό συμβούλιο

και σε όλους τους ανθρώπους πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας που εργάζονται σκληρά, ώστε παίκτες σαν εμένα να είναι ικανοί να σηκωθούν εδώ και να λάβουν οποιοδήποτε βραβείο.

Ευχαριστώ».