Οι τοπ ερωτικές φαντασιώσεις που «τρελαίνουν» άνδρες και γυναίκες

ερωτικές φαντασιώσεις

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στοJournal of Sexual Medicine απέδειξε ότι οι φαντασιώσεις των ανδρών είναι πιο σαφείς και περισσότερο τολμηρές από εκείνες των γυναικών αφού επικεντρώνονται είτε στην ερωτική πράξη ή σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος.

Έτσι μια γυναικεία φαντασίωση είναι περισσότερο εγκεφαλική περιλαμβάνει πιπεράτες λεπτομέρειες ενώ για τους άνδρες που συμμετείχαν στην ίδια έρευνα απάντησαν ότι η φαντασίωση που τους τρελαίνει ήταν η ιδέα του ομαδικού έρωτα.

Όσον αφορά τους ρόλους στον έρωτα στο παιχνίδι των φαντασιώσεων, το ισχυρό φύλο είναι εξίσου ανοιχτό στην κυριαρχία και την υποταγή. Μια γυναίκα φαίνεται να προσεγγίζει πιο παραδοσιακά τον έρωτα ακόμη και στις φαντασιώσεις της, καθώς επιθυμεί ο άνδρας να έχει ηγετικό ρόλο.

Οι τοπ φαντασιώσεις

Στην έρευνα που συμμετείχαν 800 άνδρες και 790 γυναίκες που κλήθηκαν να απαντήσουν με ειλικρίνεια σε ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με τις φαντασιώσεις τους.

Στους άνδρες η top φαντασίωση σε ποσοστό άνω του 80% ήταν το να κάνουν έρωτα με 2 γυναίκες ενώ στις γυναίκες σε ποσοστό άνω του 50% ήταν να κάνουν έρωτα με κάποιον άγνωστο και όχι τον σύντροφο τους

Έρωτας σε ειδυλλιακή ατμόσφαιρα: άνδρες 81%, γυναίκες 80%

Έρωτας με υποταγή: άνδρες 53,3%, γυναίκες 64,6%

Έρωτας παρά τη θέληση : άνδρες 30,7%, γυναίκες 28,9%

Αυτοικανοποίηση από μια νέα γνωριμία: άνδρες 64,7%, γυναίκες 36,8%

Βιντεοσκόπηση της ερωτικής σκηνής: άνδρες 43,9%, γυναίκες 31,9%

Ξυλοδαρμός στους γλουτούς (πυγοράπισμα) άνδρες 46,2%, γυναίκες 52,1%

Έρωτας με γυναίκα που έχει μικρό στήθος: άνδρες 10,8%, γυναίκες 52,3%

Πρωκτικός έρωτας: άνδρες 64,2%, γυναίκες 32,5%