Οι σέξι ταινίες που θα δεις στο Netflix τον Σεπτέμβριο

Ο καιρός έχει αρχίσει να δροσίζει αλλά αυτό δεν πτοεί το Netflix που συνεχίζει να έχει στο περιεχόμενό του hot ταινίες.

Τον Σεπτέμβρη πρόσθεσε αρκετές ακόμα ταινίες στην supersexy συλλογή του και μπορείς να βρεις αυτή που σου ταιριάζει είτε ψάχνεις ερωτικό θρίλερ ή καυτές ερωτικές ιστορίες.

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου δεν είναι ταυτισμένος στο μυαλό μας ως σέξι μήνας αλλά η παρακάτω λίστα μπορεί να σε διαψεύσει.

Newness

Ο Μάρτιν κι η Γκάμπι συναντιούνται μέσω μιας εφαρμογής για ραντεβού και προσπαθούν να κάνουν σχέση. Όταν αρχίζουν να πλήττουν, θ’ αναζητήσουν μια αντισυμβατική λύση.

40 Days and 40 Nights

Συγκλονισμένος από έναν δύσκολο χωρισμό, ένας σχεδιαστής ιστοσελίδων ορκίζεται αποχή από το σεξ αλλά ο όρκος του δοκιμάζεται όταν συναντά μια ενδιαφέρουσα γυναίκα.

Burlesque

Η Άλι φτάνει στο Λος Άντζελες από την Αϊόβα με μεγάλα όνειρα. Εργάζεται ως χορεύτρια μπουρλέσκ και ονειρεύεται μια μέρα να κατακτήσει τη σκηνή με τη μαγευτική φωνή της.

Atlantics

Λογοδοσμένη σε έναν πλούσιο άντρα, η Άντα συγκλονίζεται όταν ο πραγματικός της έρωτας εξαφανίζεται προσπαθώντας να μεταναστεύσει. Ένα θαύμα όμως τους φέρνει πάλι κοντά.

Someone Great

Μετά από έναν αιφνίδιο χωρισμό, η Τζένι, δημοσιογράφος σε μουσικό περιοδικό, ετοιμάζεται για μια νέα αρχή και μια τελευταία περιπέτεια με τις κολλητές της.

The Tree of Blood

Ένα νεαρό ζευγάρι γράφει την κοινή ιστορία της οικογένειάς του, ξεσκεπάζοντας σκοτεινά μυστικά των συγγενών του. Κάποιος θα πρέπει να κάνει μια οδυνηρή εξομολόγηση…

Battle

Μετά τη χρεωκοπία του πατέρα της, η γεμάτη ανέσεις ζωή της νεαρής χορεύτριας Αμάλιε καταρρέει. Όμως, ο χορευτής χιπ χοπ Μίκαελ την παρασύρει σε έναν νέο ρυθμό.

Lust Stories

Ακολουθώντας το παράδειγμα του “Σινέ Βομβάη” του 2013, 4 από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες της χώρας αναλύουν την αγάπη, το σεξ και τις σχέσεις στη σύγχρονη Ινδία.

 Us and Them

Δυο ξένοι συναντιούνται σ’ ένα τρένο κι αναπτύσσουν έναν δεσμό που εξελίσσεται με τα χρόνια. Μετά από έναν χωρισμό, επανασυνδέονται και θυμούνται την αγάπη τους.