Οι δύο ξένες: Ντόρα Μπακογιάννη – Σία Κοσιώνη – Η απόσταση και η αμηχανία στα οικογενειακά τραπέζια

Ντόρα Μπακογιάννη - Σία Κοσιώνη

Η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας σε τοπικό μέσο της Κρήτης, αναφέρθηκε στη σχέση της με τη Σία Κοσιώνη, ως γνωστόν είναι νύφη της αφού έχει παντρευτεί τον γιο της, Κώστα Μπακογιάννη.

«Είμαστε μεγάλη οικογένεια. Έχω 7 εγγόνια αυτή τη στιγμή. Έχω 7 παιδιά που τα κακομαθαίνω. Τσακώνομαι συνήθως με την κόρη μου που θέλει να μου επιβάλει το φαΐ των παιδιών.

Με τη νύφη μου (Σία Κοσιώνη) δεν τσακώνομαι. Κανονικότατη οικογένεια είμαστε», δήλωσε στην εκπομπή «Καλό μεσημέρι» του Κρήτη tv, υποθέτοντας ίσως πως οι δηλώσεις της θα έμεναν σε τοπικό επίπεδο

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, οι δυο γυναίκες της ζωής του νέου Δημάρχου Αθηναίων δεν τσακώνονται γιατί απλώς δεν βλέπονται!

Οι σχέσεις τους είναι μάλλον τυπικές και οι ολίγον…αμήχανες συναντήσεις τους στα οικογενειακά τραπέζια φανερώνουν την μεταξύ τους απόσταση.

Την Ντόρα Μπακογιάννη δεν την λες και κλασσική γιαγιά, ενώ και η Σία Κοσιώνη είναι μια πολυάσχολη δημοσιογράφος με πολλές υποχρεώσεις.

Έτσι, προφανώς και δεν τους έχει δοθεί η ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι σχέσεις τους είναι κακές. Μακριά από εμάς τέτοιες κουβέντες