Οι «Απελπισμένοι» Έλληνες και οι… δικαιολογίες στα μπλόκα της Τροχαίας: «Είναι έγκυος η.. πεθερά μου»

Απαγόρευση κυκλοφορίας

Οι «απελπισμένοι» Έλληνες από το παρατεταμένο lockdown, βρίσκουν απίστευτες δικαιολογίες προκειμένου να μπορέσουν να φύγουν και να κάνουν Πάσχα στο χωριό. 

Ωστόσο πολλές ήταν οι περιπτώσεις που έκαναν αναστροφή και βρέθηκαν και πάλι πίσω στο σπίτι.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο δημοσιογράφος που έκανε το σχετικό ρεπορτάζ είπε πως κάποιος πολίτης ανέφερε σαν δικαιολογία ότι «πάω στην Καλαμάτα να αγοράσω λάδι».

Παράλληλα, μίλησε και ο διοικητής της Τροχαίας Αθηνών, κ. Λάσκος, ο οποίος ανέφερε κάποιες από τις πιο απίθανες δικαιολογίες που έχει ακούσει.

«Είναι έγκυος η πεθερά μου»

«Είναι πανθομολογούμενο ότι ως λαός είμαστε ευρηματικοί και χιουμορίστες. Κάποιος 50χρονος οδηγός επικαλέστηκε εγκυμοσύνη της πεθεράς του και, όταν τον ρώτησε ο αστυνομικός «μα πόσο χρονών είναι η πεθερά σας», είπε «είναι 45 αλλά είναι η δεύτερη σύζυγος του πεθερού μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λάσκος. «Φυσικά επέστρεψε πίσω».

Τότε, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA υπογράμμισε με χιούμορ πως «πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να αγαπάει τόσο πολύ την πεθερά του και να αλλάζει νομό για να πάει να την συναντήσει».

«Την αγαπάω και γω, κυρία Παναγοπούλου, την δική μου πεθερά. Ειρήσθω εν παρόδω και κάποιος άλλος 70χρονος μας είπε ότι έχει όψιμα ελαιόδεντρα.

Φυσικά τον παρακαλέσαμε και επέστρεψε και αυτός ο κύριος πίσω» συμπλήρωσε ο κ. Λάσκος.