Ο Τραμπ στοχοποιεί FBI και αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης: «Είναι μοχθηρά τέρατα»

Σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ η έρευνα του FBI στο Μαρ-α-Λάγκο ήταν «μία από τις πιο συγκλονιστικές καταχρήσεις εξουσίας από οποιαδήποτε κυβέρνηση στην ιστορία της Αμερικής»

Στο στόχαστρο του Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκαν το FBI και το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης λίγες μέρες μετά την έφοδο που πραγματοποίησαν οι αρχές στην έπαυλή του στη Φλόριντα.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Πενσυλβάνια ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ αποκάλεσε «μοχθηρά τέρατα» το FBI και το αμερικανικό υπουργείο δικαιοσύνης και πρόσθεσε ότι ελέγχονται από ριζοσπάστες αριστερούς απατεώνες, δικηγόρους και ΜΜΕ που τους λένε τι να κάνουν.

Παράλληλα αναφερόμενος στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην επαυλή του είπε πως «δεν ήταν μόνο το σπίτι μου που έγινε έφοδος τον περασμένο μήνα. Ήταν οι ελπίδες και τα όνειρα κάθε πολίτη για τα οποία αγωνίστηκα».

Ακόμη χαρακτήρισε την έρευνα του FBI ως «μία από τις πιο συγκλονιστικές καταχρήσεις εξουσίας από οποιαδήποτε κυβέρνηση στην ιστορία της Αμερικής» και μίλησε για «παρωδία της δικαιοσύνης». «Προσπαθούν να με φιμώσουν και το πιο σημαντικό είναι ότι προσπαθούν να φιμώσουν εσάς. Αλλά δεν θα σιωπήσουμε», συμπλήρωσε.

Ακόμη σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Τζο Μπάιντεν στην αίθουσα Ανεξαρτησίας στη Φιλαδέλφεια, είπε ότι η ομιλία Μπάιντεν ήταν «η πιο διχαστική, μοχθηρή και μισητή που έχει εκφωνήσει Αμερικανός πρόεδρος».