«Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Φρέιρε για το κέντρο της άμυνας»

Ο Νίκο Φρέιρε είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας, όπως γράφουν σε Αργεντινή και Μεξικό.

Μια ανάσα από την απόκτηση αμυντικού βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς σε Αργεντινή και Μεξικό αναφέρουν ότι συμφώνησε σε όλα με την Πούμας για να κάνει δικό του τον Νίκολας Φρέιρε.

Ο 29χρονος Αργεντινός στόπερ αναμένεται να αποκτηθεί δανεικός από τους «ερυθρόλευκους» για έναν χρόνο, με οψιόν αγοράς. Μάλιστα, ο παίκτης θα ταξιδέψει άμεσα στην Ελλάδα, προκειμένου μέσα στο Σαββατοκύριακο να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ανακοινωθεί επίσημα.

Ο Φρέιρε είχε τεθεί εκτός πλάνων τις τελευταίες μέρες λόγω των συζητήσεων της Πούμας με τον Ολυμπιακό, ενώ ομάδες από την Τουρκία, την Αργεντινή και τη Σαουδική Αραβία είχαν εκφράζει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Φέτος μέτρησε 15 συμμετοχές και ένα γκολ με την Πούμας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Αρχεντίνος Τζούνιορς, από όπου ξεκίνησε την καριέρα του και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Τόρκε, από την οποία δόθηκε δανεικός στις Τσβόλε, Παλμέιρας και Κίτο, πριν μετακομίσει το 2019 στο Μεξικό και την Πούμας. Το συμβόλαιό του με την μεξικάνικη ομάδα είναι έως το καλοκαίρι του 2025.