Ο Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε με την Προεδρεύουσα του Προεδρικού Συμβουλίου της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης

ΠτΔ – Προεδρεύουσα Βοσνίας και Ερζεγοβίνης Προεδρικό Μέγαρο, Λευκωσία, Κύπρος O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνάντηση με την Προεδρεύουσα της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης κα Željka Cvijanović. // PoR – Chairwoman of the Presidency of Bosnia and Herzegovina Presidential Palace, Lefkosia, Cyprus The President of the Republic, Mr Nikos Christodoulides, at a meeting with the Chairwoman of the Presidency of Bosnia and Herzegovina, Ms Željka Cvijanović.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα συνάντηση, στο Προεδρικό Μέγαρο, με την Προεδρεύουσα του Προεδρικού Συμβουλίου της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης κα Željka Cvijanović, η οποία πραγματοποιεί επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο.

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη αρχηγού κράτους της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης που πραγματοποιείται στην Κύπρο.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε την κα Cvijanović στις 12:30 μ.μ. στο Προεδρικό Μέγαρο. Στη συνέχεια παρακάθισαν σε κατ΄ιδίαν συνάντηση και ακολούθως σε γεύμα εργασίας, με τη συμμετοχή των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το Κυπριακό, οι διμερείς σχέσεις, η ευρωπαϊκή προοπτική της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης και οι περιφερειακές εξελίξεις, περιλαμβανομένων και θεμάτων που άπτονται των Δυτικών Βαλκανίων.