Ο Μπασιλασβίλι νίκησε 2-1 τον Τσιτσιπά και έβαλε φρένο στην πορεία του στο Indian Wells

Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι απέκλεισε με 6-4, 2-6, 6-4 τον Στέφανο Τσιτσιπά και προκρίθηκε στους “4” στο Indian Wells

Στα προημιτελικά ολοκληρώθηκε η παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Indian Wells 2021.

Μπρέικ και σταθερότητα!
Στο 1ο σετ ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι θα ξεκινήσει με τριπλό μπρέικ πόιντ και θα φτάσει χωρίς απώλεια πόντου στο μπρέικ (1-0). Ο Γεωργιανός θα σβήσει μπρέικ πόιντ του Έλληνα στο 2ο γκέιμ και θα προηγηθεί με 2-0.

Με love service game μειώνει σε 2-1 ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Μπασιλασβίλι θα έχει μπρέικ πόιντ στο 5ο γκέιμ. Θα πετύχει μπρέικ και θα φτάσει στο 4-1. Θα πάρει πίσω το ένα μπρέικ για να μειώσει σε 4-2 ο Έλληνας και θα πάει στο 4-3 με το σερβίς του.

Κερδίζει και το 8ο γκέιμ ο Μπασιλασβίλι για το 5-3. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μειώνει σε 5-4 αλλά θα απωλέσει το σετ με 6-4.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει 8 winners και 7 αβίαστα και ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι 14-12.

Πειστική απάντηση!
Στο 2ο σετ, ο Έλληνας τενίστας θα προηγηθεί με 2-1 με το σερβίς του και με μπρέικ θα φτάσει στο 3-1. Προβάδισμα με 4-1 για τον Έλληνα και ο Μπασιλασβίλι θα σβήσει μπρέικ πόιντ για να μειώσει σε 4-2.

Ο Τσιτσιπάς θα κλείσει με μπρέικ το σετ στο 6-2! Ο Μπασιλασβίλι έχει 14 αβίαστα και ο Τσιτσιπάς μόλις 3!

Ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι αρχίζει με τριπλό μπρέικ πόιντ στο 3ο σετ και θα ξεκινήσει με μπρέικ (1-0). Ο Τσιτσιπάς θα “απαντήσει” με διπλό μπρέικ πόιντ αλλά ο Μπασιλασβίλι θα το σβήσει για το 2-0!

Νικητής στα σημεία!

Με love service game μειώνει σε 2-1 ο Τσιτσιπάς και θα έχει μπρέικ πόιντ στο 4ο γκέιμ. Το σβήνει και αυτό ο Γεωργιανός αλλά με το 4ο του μπρέικ στο 3ο σετ ο Έλληνας θα πάρει πίσω το μπρέικ για να ισοφαρίσει σε 2-2.

Μπρέικ πόιντ του Μπασιλασβίλι στο 7ο γκέιμ και με διπλό σφάλμα θα πετύχει με μπρέικ το 4-3. Ο Γεωργιανός θα σβήσει μπρέικ πόιντ και θα πάει στο 5-3.

Κλείνει με άσο και μειώνει σε 5-4 ο Τσιτσιπάς.

 

Πηγή:gazzetta.gr