Ο Μπάιντεν κατέστρεψε την αμερικανική οικονομία σε ενάμιση χρόνο – Ποιος τον κατηγορεί;

Ο δημοσιογράφος του Fox News Τάκερ Κάρλσον κατηγόρησε τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ότι προσπαθεί να συγκαλύψει τα σοβαρά λάθη στην οικονομία που οδήγησαν στην ύφεση

Ο Carlson σημείωσε ότι η κυβέρνηση του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ χρειάστηκε περίπου ενάμιση χρόνο για να καταστρέψει την αμερικανική οικονομία. Με τον τρόπο αυτό, οι αρχές αντικατέστησαν την έννοια της λέξης για να δημιουργήσουν μια λανθασμένη εντύπωση για το τι συμβαίνει.

“Τώρα η κυβέρνηση Μπάιντεν δεν θέλει να παραδεχτεί ότι βρισκόμαστε σε ύφεση. Στην πραγματικότητα, έχουν αντικαταστήσει το νόημα της λέξης “ύφεση”, όπως έχουν αντικαταστήσει το νόημα των λέξεων “δημοκρατία”, “ρατσισμός” και “γυναίκα””, δήλωσε ο δημοσιογράφος του Fox News.

Επιπλέον, ο Carlson τόνισε ότι η οικονομία συρρικνώνεται από τις αρχές του τρέχοντος έτους. Εν τω μεταξύ, οι πραγματικοί μισθοί βρίσκονται σε χαμηλά επίπεδα ρεκόρ και ο πληθωρισμός έχει φτάσει σε υψηλά επίπεδα ρεκόρ. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του καναλιού, η κυβέρνηση Μπάιντεν αγνοεί αυτή την πληροφορία.