Ο Κώστας Λαλιώτης «σπάει» τη σιωπή του μετά από καιρό…!

Απάντηση στο «Ποντίκι» σχετικά με πληροφορίες που τον έφερναν να παρίσταται στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε μέσω επιστολής του ο Κώστας Λαλιώτης.

Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έγραψε αναλυτικά:

Προς

τον Εκδότη – Διευθυντή της Εφημερίδας «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ» κ. Αντώνη Δελλατόλα

Κοινοποίηση : κ. Παναγή Κουτουφά (Δ/ντή Έκδοσης)

Αγαπητέ Αντώνη,

Η Εφημερίδα σας «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ» (23/1/2020) στο καθιερωμένο ειδησεογραφικό Δισέλιδο με τίτλο «ΤΡΥΠΩΝΩ», έχει μία αναφορά στο όνομά μου.

• Στη σχετική «είδηση» με τίτλο «Οι φήμες λένε ότι…» αναφέρει συγκεκριμένα τα εξής:

«Στον πάλαι ποτέ πανίσχυρο υπουργό των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Κώστα Λαλιώτη έχει κάνει πρόταση ο Αλέξης Τσίπρας να παραβρεθεί στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Μια συμβολική κίνηση, που έχει να κάνει με τη δημιουργία μιας μεγάλης κεντροαριστερής παράταξης».

• Η διάψευσή μου είναι αυτονόητη και αναμενόμενη γιατί η «είδηση» της εφημερίδας σας δεν έχει καμμία σχέση με την αλήθεια, γιατί οι δεσμοί μου με το ΠΑΣΟΚ είναι διαχρονικοί, άρρηκτοι και αδιαμφισβήτητοι και γιατί η ταύτισή μου με το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής, ανεξάρτητα από τις διαφορετικές στρατηγικές προσεγγίσεις μου και τις πολιτικές διαφωνίες μου, είναι σαφής και δεδομένη.

• Ο Συντάκτης της έγκυρης και της έγκριτης εφημερίδα σας «ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ» οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες του, γιατί εκτός από το «τυράκι» μιας φήμης υπάρχει και η «φάκα» της αλήθειας….

• Σας συνιστώ με φιλικά αισθήματα και με χιούμορ:

…. Ψυχραιμία παιδιά….,

….. προσοχή στις «ποντικο-παγίδες»….

….. και κυρίως μη «μασάτε» τα «φημισμένα τυράκια»……

Φιλικά

Κώστας Λαλιώτης

Υ.Γ. Είμαι βέβαιος ότι αυτή την απάντησή μου, στο όνομα της αλήθειας και της δεοντολογίας, θα την αναρτήσετε σήμερα στην Ιστοσελίδα σας και θα τη δημοσιεύσετε στο φύλλο της επόμενης εβδομάδας.