Ο καιρός την Τετάρτη 25-5 αναλυτική πρόγνωση – Υψηλές θερμοκρασίες

Καιρός

Προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με εξαίρεση, τη βόρεια Ελλάδα  όπου το απόγευμα  θα σημειωθούν τοπικές μπόρες κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι στα κεντρικά και νότια τους 34 με 35  βαθμούς ,στα βόρεια τους 32  βαθμούς  και στις νησιωτικές περιοχές τους 29 με 30  βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι από διάφορες   διευθύνσεις   θα φτάσουν τοπικά τα 4 μποφόρ στα πελάγη. Την  Πέμπτη   αναμένονται μπόρες στα βόρεια ορεινά  ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη

Στη Θράκη και στη Μακεδονία  αναμένονται νεφώσεις και απογευματινές μπόρες κυρίως στα ορεινά  . Η θερμοκρασία από 11 έως 32  βαθμούς

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε τοπικές νεφώσεις. Το θερμόμετρο από 15 έως 28 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, περιμένουμε  αίθριο ουρανό .Η θερμοκρασία από 15 έως 32  βαθμούς  .

Στην Πάτρα αίθριος.

Στην Πελοπόννησο  περιμένουμε ηλιοφάνεια. Ο υδράργυρος από 13 έως 35.

Στα Κύθηρα αίθριος καιρός  και η θερμοκρασία έως 28 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες  ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί  έως 4 μποφόρ και το θερμόμετρο από 19 έως 30  βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, περιμένουμε αίθριο καιρό. Άνεμοι βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ στα Δωδεκάνησα και η θερμοκρασία από 19  έως 29  βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα αναμένονται λίγες νεφώσεις και απογευματινές μπόρες στα βόρεια ορεινά. Ο υδράργυρος από 15 έως 34  βαθμούς.

Στην Αττική ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι νότιοι θα φτάσουν  τα 4  μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης  από 21  έως 31   βαθμούς.