Ο μανιακός δολοφόνος του Τατουάζ, ο «Ορέστης» και τα εγκλήματα στην Κύπρο

Σάλος έχει προκληθεί το τελευταίο 24ωρο απο τις καταγγελίες τηλεθεατών στην αρχή ραδιοτηλεόρασης Κύπρου σχετικά με τον ρόλο του Νίκου Πολυδερόπουλου στην σειρά Τατουαζ, ο οποίος υποδύεται έναν κατα συρροή δολοφόνο, συνδέοντας το όνομα του με τον «Ορέστη» σχετικά με τις δολοφονίες γυναικών που συγκλονίζουν την Κύπρο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος» η οποία επικοινώνησε µε αξιωµατικούς της Κυπριακής Αστυνοµίας, οι οποίοι εξήγησαν ότι ο serial killer ουδέποτε ανέφερε κάτι στις καταθέσεις του για την τηλεοπτική σειρά, δεν προκύπτει οποιαδήποτε ένδειξη για συσχέτιση του σεναρίου µε την πραγµατικότητα.

Μάλιστα, ο ηθοποιος μίλησε στην εν λόγω εφημερίδα λέγοντας: «Ο δράστης άρχισε να σκοτώνει γυναίκες από το 2016, όταν δεν είχε ξεκινήσει καν η προβολή της σειράς».

«Η Κύπρος είναι µια µικρή χώρα, η οποία όπως είναι λογικό έχει επηρεαστεί από αυτήν την υπόθεση, για την οποία συνεχώς υπάρχουν νέες εξελίξεις.

Ίσως οι ειδήσεις για τη δράση του 35χρονου περνούν στο υποσυνείδητο κάποιων τηλεθεατών και τους έρχονται στο µυαλό όταν στη συνέχεια παρακολουθούν το «Τατουάζ», χωρίς να υπάρχει στην πραγµατικότητα κάποια οµοιότητα. Η ιδέα είναι στο µυαλό τους. Δεν ταιριάζουν πουθενά οι πράξεις του 35χρονου µε τις πράξεις του Ορφέα».