Ο Ηλίας Ψινάκης και το επικοινωνιακό show πάνω από τις στάχτες των νεκρών, υπό… προστασία!

Ο Ηλίας Ψινάκης οι προστάτες του και το επικοινωνιακό show πάνω από τις στάχτες των νεκρών

Μετά την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο, ο Δήμαρχος του Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης πήρε την απόφαση να κάνει έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο…

Ο Δήμαρχος του Μαραθώνα είναι πλέον γνωστό ότι έχει μαγικές ιδιότητες εκεί που εμφανίζεται εκεί εξαφανίζεται όπως το τραγικό βράδυ της φωτιάς που όλοι τον έψαχναν αλλά Ηλίας εδώ, Ηλίας εκεί… πουθενά ο Ηλίας! Εμφανίστηκε μετά από τις κρίσιμες τραγικές ώρες που στοίχισαν δεκάδες ανθρώπινες ζωές για να πει στα τηλεοπτικά συνεργεία ότι ήταν εκεί απλά δεν τον βλέπανε… σωστά που να φανεί από τους καπνούς!

Χθες λοιπόν ο διάσημος Δήμαρχος εμφανίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο όχι με έναν, όχι με δύο αλλά με 40 παλικάρια και σίγουρα όχι από Λιβαδειά. Ναι καλά διαβάσατε χρειάστηκε περίπου μία διμοιρία και κάτι για να πάρει την απόφαση να προεδρεύσει στο Δημοτικό Συμβούλιο που οι πολίτες του Δήμου Μαραθώνα τον τίμησαν με την ψήφο τους. Ο κ. Ψινάκης χαρακτηριστικά στην ομιλία του είπε ότι δεν παραιτείται: “Παραίτηση από τι; Από το να πολεμάς παραίτηση; Αυτό δεν είναι δειλία; Ή ενοχή ή δειλία; Ούτε ένοχος είμαι, ούτε υπήρξα δειλός ποτέ.” Και τότε κ. Δήμαρχε γιατί χρειάστηκες να σε φυλάνε; από τί; από ποιούς; Οι άνθρωποι κάηκαν, οι περιουσίες τους καταστράφηκαν και εσύ απλά παραθέτεις το γνωστό πλέον σε όλους επικοινωνιακό show περί συκοφαντίας των αντιπάλων σου για μικροπολιτικούς λόγους!

Και κάτι άλλο κ. Δήμαρχε μόλις ήρθαν τα λεφτά για τους πυρόπληκτους δείχνετε ενδιαφέρον για τα αυτονόητα… Γρήγορα να ψηφιστούν τα μέτρα για τις αποζημιώσεις (που ούτως ή άλλως θα γινόταν αμέσως) να μπει συγκεκριμένη επιτροπή διαχείρισης για πλήρη διαφάνεια (;) γιατί ο Δήμος μέχρι τώρα δεν έχει διαφάνεια (;) στα οικονομικά του; Ερωτήματα απλά που προκύπτουν μέσα από τα λεγόμενά σας…

Και κάτι ακόμα μη νομίζετε κ. Ψινάκη ότι ο κόσμος δεν ξέρει και δεν βλέπει ποιος είναι με ποιον! Εξάλλου είναι γνωστό ότι τώρα τελευταία σας έχουν μία ιδιαίτερη συμπάθεια οι μεσίτες και οι κατασκευαστές! 

Καλημέρα σας κ. Δήμαρχε!