Ο γιατρός του Ν.Μαραντόνα προσπάθησε να πλαστογραφήσει την υπογραφή του

γιατρός του Ν.Μαραντόνα

Βρέθηκαν πολλά έγγραφα στο σπίτι του, Λεοπόλντο Λούκε, του γιατρού που χειρούργησε τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, τα οποία είχαν την υπογραφή του παίκτη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν μέσα της Αργεντινής ο Λούκε ήθελε να αποκτήσει πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία του Μαραντόνα.

Τα τρία έγγραφα

Όπως αναφέρουν, ένα από αυτά τα έγγραφα περιείχε επίσημο αίτημα από τον Μαραντόνα σε μια κλινική για να παρέχει στον Λούκε πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία.

Ωστόσο, ένα άλλο έγγραφο με παρόμοιο περιεχόμενο περιείχε αρκετές υπογραφές σαν κάποιος να εκπαιδεύεται για να το πλαστογραφήσει.

Το τρίτο έγγραφο, το οποίο πιθανότατα βρέθηκε στην κατοικία του γιατρού, ήταν μια φωτοτυπία άλλου εγγράφου που έμοιαζε με το αυθεντικό αυτόγραφο του Θεού του ποδοσφαίρου.

Ο γιατρός που του έκανε την εγχείρηση

Ο συγκεκριμένος γιατρός ήταν αυτός που πραγματοποίησε με επιτυχία την χειρουργική επέμβαση στο αστέρι του ποδοσφαίρου λίγο πριν πεθάνει για να αφαιρέσει έναν θρόμβο αίματος.

Ο γιατρός κατηγορήθηκε από τις κόρες του για τον θάνατο του Ντιεγκίτο, αλλά ισχυρίστηκε ότι είχε μια ειδική σχέση με τη Μαραντόνα, τον οποίο ονόμασε έναν αδύνατο ασθενή που δίστασε απρόθυμα να συνεργαστεί με γιατρούς.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα πέθανε στην ηλικία των 60 ετών στις 25 Νοεμβρίου 2020 έπειτα από καρδιακή ανακοπή στο σπίτι του και κηδεύτηκε στο νεκροταφείο Bella Vista, Μπουένος Άιρες.