Ο Diogo Jota είναι κι επίσημα παίκτης της Liverpool

Η Liverpool ήρθε σε συμφωνία με τη Wolves κι ο 23χρονος Πορτογάλος Diogo Jota θα ντυθεί στα κόκκινα αποτελώντας παράλληλα μετά τους Κώστα Τσιμίκα, Thiago Alcantara την τρίτη κίνηση της ομάδας.

Πριν συνεχίσουμε όμως με το άρθρο μας, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε πως στο bet-on-arme.com, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η novibet.

Οι Πρωταθλητές Αγγλίας έβγαλαν από τα ταμεία τους το ποσό των 41 εκ λιρών προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Jota, ο οποίος μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τους reds, ανακοινώθηκε και πήρε τη φανέλα με τον αριθμό 20 όπου μέχρι πέρυσι είχε ο Adam Lallana.

Το αντίθετο δρομολόγιο θ’ ακολουθήσει ο Ki-Jana Hoever έναντι 13,5 εκ λιρών (ποσοστό μεταπώλησης 15%), ενώ μετά την προσθήκη του Jota, παρελθόν θ’ αποτελέσει κι ο Divock Origi.

Η Liverpool ξόδεψε 41 εκ λίρες για να κάνει δικό της τον Jota και θα λέγαμε ότι κινήθηκε αστραπιαία, καθώς μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα τα πάντα είχαν τελειώσει.

Ο Jota θα έρχεται από τον πάγκο, για να αποτελέσει μια πολύτιμη και ποιοτικότατη λύση για την επίθεση (left winger είναι αλλά παίζει όλες τις θέσεις). Για μένα είναι ακριβώς αυτό που έψαχνε η ομάδα. Έναν ποιοτικό-αναπληρωματικό παίκτη, ο οποίος δε θα γκρινιάζει γιατί θα έρχεται από τον πάγκο, ενώ σε πολλά ματς μπορεί να παίξει κι ως βασικός, την ώρα που γνωρίζει πολύ καλά την Premier League.

Μια ματιά στα στατιστικά του και ίσως βρούμε την αλήθεια που ψάχνουμε:

Wolves (2017-20): 131 matches, 44 goals, 19 assists

Επιπλέον: 3,51 shot-creating actions per 90′ (2019-20), 22 pressures per 90′ with 22,2% success, 57,6% dribbling.