Ο δικηγόρος του φονιά στη Μακρινίτσα: “Πάσχει από ψυχική διαταραχή”

Ο κ. Δημήτρης Βούλγαρης, Δικηγόρος του κατηγορούμενου, ο οποίος σκότωσε την πρώην γυναίκα του και τον αδερφό της, ανέφερε πως ο πελάτης του πάσχει από σοβαρή ψυχική διαταραχή, πράγμα το οποίο έχει διαγνωστεί από γιατρούς του νοσοκομείο.

Νεκροί, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 5 Απριλίου, μία 28χρονη γυναίκα και ο 30χρονος αδελφός της, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι από τον εν διαστάσει σύζυγο της γυναίκας μέσα στο πατρικό τους σπίτι στην Μακρινίτσα, μπροστά στην έντρομη μητέρα τους.

Μετά από το φονικό, ο δράστης τράπηκε σε φυγή, όμως λίγο αργότερα συνελήφθη από τις αστυνομικές δυνάμεις που είχαν σπεύσει στο σημείο.

Ο κ. Δημήτρης Βούλγαρης, Δικηγόρος του κατηγορούμενου ανέφερε μιλώντας στο Mega, «έχουμε μία ιδιαίτερη περίπτωση εδώ ο πελάτης μου πάσχει από σοβαρή ψυχική διαταραχή πράγμα το οποίο έχει διαγνωστεί από γιατρούς του νοσοκομείου. Στις 15 Ιανουαρίου η ίδια η σύζυγός του είχε ζητήσει βοήθεια από τον εισαγγελέα ζητώντας την ακούσια νοσηλεία του. Στο έγγραφο το οποίο κατέθεσε στο Α.Τ της περιοχής.

Κρίθηκε ότι είχε ψυχικά νοσήματα σοβαρά. Δόθηκε φαρμακευτική αγωγή και οι γιατροί εν αναμονή των αποτελεσμάτων δόθηκαν οδηγίες και επιφυλάχθηκαν για την αναγκαστική νοσηλεία του. Υπάρχει έγγραφο του νοσοκομείου που το αναφέρει αυτό.

Εγώ πιστεύω ο άνθρωπος αυτός χρειάζεται βοήθεια. Πρέπει οπωσδήποτε να διαταχθεί ψυχιατρική πραγματομοσύνη.

Η θέση του κατηγορουμένου πρέπει να εξεταστεί. Έτσι λοιπόν σ αυτό το μηδέν αυτό που πρέπει να διερευνήσουμε είναι τα αίτια και αν ενδεχομένως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε καταλογισμό όταν έκανε την πράξη αυτή».