Ο Δ.Κούβελας ίδρυσε τον πολιτικό σχηματισμό «Πνοή Ελευθερίας»

Κούβελας

Στη δημιουργία του πολιτικού σχηματισμού με την ονομασία «Πνοή Δημοκρατίας» προχώρησε ο γνωστός καθηγητής φαρμακολογίας Δημήτρης Κούβελας.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:

«Στις 06/05/2022, ιδρύθηκε ο πολιτικός σχηματισμός “ΠΝΟΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”.
Δημιούργημα της ιστορικής συγκυρίας και αναγκαιότητας, όπως αυτή διαμορφώθηκε την τελευταία δεκαετία, με τα μνημόνια, τις υποχωρήσεις στα εθνικά μας δίκαια, τη Μακεδονία και το Αιγαίο, τη διαχείριση της πανδημίας και τα απόνερά της, την εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο της Ουκρανίας, την ενεργειακή κρίση και την απειλή επερχόμενης επισιτιστικής.

Ο επικεφαλής της πολιτικής πρωτοβουλίας, ΠΝΟΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ο καθηγητής Δημήτρης Κούβελας, εξερχόμενος του Αρείου Πάγου, συνοδευόμενος από στενούς συνεργάτες του, δήλωσε μεταξύ άλλων: 

“Είναι ώρα να ξανασυστηθούμε, να πούμε δηλαδή ποιοί είμαστε, με ποιους είμαστε και που θέλουμε να πάμε”, τονίζοντας πως: “Δε χρειαζόμαστε ΑΛΛΟ ένα κόμμα, αλλά μια ΑΛΛΗ πολιτική  για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις των καιρών στη χώρα και το διεθνές περιβάλλον της.
” Καλώντας τους πολίτες “να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι κοιτάζοντας μπροστά και να αγωνισθούμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ για μια Ελλάδα που μας ταιριάζει και μας αξίζει για μας και τα παιδιά μας!!!”

 

ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ και ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ»