Ο Αντιδήμαρχος, ο “νονός”, ο Δήμος Μαραθώνα και οι απευθείας αναθέσεις!

Τελευταίες αποκαλύψεις φέρουν νονό Αντιδημάρχου του Δήμου Μαραθώνα που στηρίζει από πάντα τον Ψινάκη να έχει στενή σχέση με γνωστή εταιρεία της περιοχής, η οποία σαρώνει όλους τους διαγωνισμούς ανάθεσης ή απευθείας αναθέσεις του Δήμου.

Φυσικά το γεγονός αυτό δεν προκαλεί έκπληξη στους ανθρώπους της περιοχής αφού η “παρέα” του Δημάρχου έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για τον ίδιο λόγο το Δημοτικό Συμβούλιο και όχι μόνο!!.

Ας έρθουμε όμως στο αρχικό γεγονός που αναφέραμε αφού στην συγκεκριμένη καταγγελία που δεχτήκαμε εμπλέκεται και το χαροκαμένο Μάτι Αττικής. Ο εν λόγω εργολάβος ανέλαβε με απευθείας ανάθεση την αποκομιδή αποβλήτων από το Μάτι. Και το απευθείας να το “παραβλέψουμε” λόγω της τραγικής κατάστασης, το ότι είναι όμως παράνομος δεν μπορούμε να κάνουμε τα “στραβά μάτια” αφού η συγκεκριμένη εταιρεία ούτε άδεια έχει ούτε πιστοποιημένη είναι για να εκτελέσει το συγκεκριμένο έργο ανάθεσης.

Και η ιστορία δεν τελειώνει εδώ αφού το θράσος και η ανευθυνότητα της συγκεκριμένης εταιρείας ξεπέρασε κάθε όριο όταν πήρε τα απόβλητα από το Μάτι και δεν τα εναπόθεσε σε πιστοποιημένο χώρο αλλά απεναντίας τα έριξε δεξιά και αριστερά διάσπαρτα όπου βρήκε στο Μαραθώνα.

Όπως ήταν φυσικό οι αντιδράσεις των πολιτών ήταν άμεσες και μετά από επικοινωνία που είχαμε με μόνιμους κάτοικους της περιοχής είμαστε υποχρεωμένοι να βγάλουμε στο φως άλλη μία παρατυπία – παρανομία του Δήμου ….του Ψινάκη.