Ο Ανδρέας Πάτσης δεν παραδίδει την έδρα στη ΝΔ και παραμένει βουλευτής

Την απόφασή του να παραμείνει βουλευτής Γρεβενών, ως ανεξάρτητος, μετά τη διαγραφή του από τη ΝΔ, γνωστοποίησε ο Ανδρέας Πάτσης.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο ανεξάρτητος βουλετής απευθύνεται στους πολίτες των Γρεβενών, όπου εκλέγεται, για να τους ανακοινώσει ότι παραμένει βουλευτής τους.

«Αγαπητοί Γρεβενιώτες και Γρεβενιώτισσες παραμένω βουλευτής σας, ανεξάρτητος, σε λίγη ώρα θα ανεβεί δελτίο Τύπου από εμένα και από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με τις λεπτομέρειες», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Ανδρέας Πάτσης.

Και καταλήγει χαρακτηριστικά: «Μέχρι τελευταίας στιγμής θα είμαι ο Ανδρέας που ξέρετε. Σας ευχαριστώ θερμά».

Δεν ξέρουμε ποιον ακριβώς «Ανδρέα» γνωρίζουν οι Γρεβενιώτες, η συγκεκριμένη ανάρτηση, ωστόσο, μόνο υβριστικά σχόλια συγκέντρωσε, ενώ οι περισσότεροι του ζητούν να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα του στη ΝΔ.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι ο Ανδρέας Πάτσης απάντησε σε ένα από τα σχόλια που δέχτηκε και, συγκεκριμένα, στο σχόλιο ενός πολίτη που τον ρωτά: «Επαγγελματίας βουλευτής, δηλαδή; Άνευ κόμματος».

Το ενδιαφέρον στην απάντηση Πάτση είναι ότι, παρ’όλο γνωρίζει φυσικά ότι διεγράφη από τη ΝΔ και ο ίδιος δηλώνει ανεξάρτητος, με την ανάρτησή του, απάντησε ως εξής:

«Όχι άνευ, με αυτό που εκλέχθηκα Όσοι με ψήφισαν με ψήφισαν στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, μέχρι να ολοκληρωθεί η θητεία μου εκεί είμαι»…

Η ανακοίνωση του Μαξίμου
«Οι εξηγήσεις του βουλευτή Ανδρέα Πάτση για επαγγελματικές του δραστηριότητες, που δεν συνάδουν με την ιδιότητα του βουλευτή και τις αρχές της Νέας Δημοκρατίας, δεν κρίθηκαν επαρκείς.

»Κατόπιν τούτου, με απόφαση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης, τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ», ανέφερε ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου.