Ο Άδωνις Γεωργιάδης, η Μανταλένα Παπαδοπούλου, τα πολιτικά “χαρακώματα” και οι … βίζιτες!

Άσχημες κουβέντες μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και Μανταλένας Παπαδοπούλου, με αφορμή το ταξίδι του ΥΠΕΘΑ και επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου στο Μονακό, καθώς και τις επίμαχες αναρτήσεις του κ. Καμμένου στο twitter.

Mε αφορμή λοιπόν το γεγονός πως η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί τον υπουργό Εθνικής Άμυνας ότι έκανε χαλαρές διακοπές ενώ ήταν σε πλήρη εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό αλλά και το θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή αναφέρθηκε σε φωτογραφίες που είχαν βγει στο φως της δημοσιότητας και έδειχναν τον Άδωνι Γεωργιάδη σε φουσκωτό σκάφος παρέα με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη.

Αυτό προκάλεσε την οργή του κ. Γεωργιάδη ο οποίος παρενέβη στην εκπομπή τηλεφωνικά… και τότε τα «αίματα άναψαν»!

«Εγώ βρέθηκα στο φουσκωτό του κ. Πρετεντέρη ως βουλευτής της αντιπολίτευσης. Όμως, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και αρχηγός της κ. Καμμένος βρέθηκε στο Μονακό να ζει την μεγάλη ζωή ενώ είναι υπουργός Εθνικής Άμυνας στην Ελλάδα και ενώ δυο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν αιχμάλωτοι στην Τουρκία κατά δική του δήλωση. Και το έκανε, μάλιστα, την ίδια στιγμή που ο αρχηγός του, ο πρωθυπουργός του και πρωθυπουργός της κ. Μανταλένας, ο κ. Τσίπρας διαπραγματεύεται να παραδώσει το ιερό όνομα της Μακεδονίας. Όταν τα κάνει όλα αυτά ο κ. Καμμένος όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα μας να ασκήσουμε κοινοβουλευτικό έλεγχο» ανέφερε αρχικά κ. Γεωργιάδης.

«Δεν υπάρχει τίποτα που είναι μεμπτό σε αποδοχή πρόσκλησης από αρχηγό κράτους. Όλα τα υπόλοιπα είναι ‘’να είχαμε να λέγαμε’’ του κ. Γεωργιάδη όπως μας έχει συνηθίσει» απάντησε η Μανταλένα Παπαδοπούλου.

«Η χυδαιότητα σας εκπροσωπεί; Αν σας πει κάποιος στο twitter ότι κάνετε βίζιτες κ. Παπαδοπούλου θα σας αρέσει; Αν γράφανε αυτό για εσάς θα σας άρεσε; Αυτό που έγραψε ο κ. Καμμένος στο tweet για τα μοντέλα που κρύβουν τους εραστές τους και τις βίζιτες στη Μύκονο θα σας άρεσε;» συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης, με την Μανταλένα Παπαδοπούλου να απαντά πως «φωνάζετε και δεν σας ακούω, τι είπατε, μιλήστε πιο ήρεμα».

Εν τέλει, η κα Παπαδοπούλου αρκέστηκε στο να απαντήσει ότι: «Κάποιο λόγο θα έχει για να τα γράφει όλα αυτά κ. Γεωργιάδη! Δεν θα μας κάνετε υποδείξεις για τον τρόπο με τον οποίο πολιτευόμαστε».

Ενώ από την πλευρά του κ. Γεωργιάδης φώναζε: «Ντροπή σας! Ντροπή σας που υπερασπίζεστε την χυδαιότητα, ενώ είστε νέα γυναίκα».