Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε από το βήμα της Βουλής ότι πρώτος θα πάει να γραφτεί σε γυμναστήριο όταν ανοίξουν

Τη στήριξή του στην επαναλειτουργία των γυμναστηρίων (στις 31 Μαΐου) έδειξε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή, ο οποίος είπε πως πρώτος θα πάει να γραφτεί σε γυμναστήριο και για αυτό ζήτησε και από τον κόσμο να πράξει ανάλογα.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Τα γυμναστήρια θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επούλωση των επιπτώσεων της πανδημίας στην υγεία και στο σώμα μας. Επειδή πέρασα και εγώ πρόσφατα μια περιπέτεια υγείας, θα γραφτώ πρώτος σε γυμναστήριο. Να γραφτεί και ο υπόλοιπος κόσμος. Χρειάζονται στήριξη τα γυμναστήρια και θα συνεχίζουμε να τα στηρίζουμε και μετά την επαναλειτουργία τους».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα εργαλεία στήριξης, τα οποία θα ωφελήσουν τα γυμναστήρια, καταθέτοντας και πάλι στο τραπέζι την έκτακτη επιδότηση από το ΕΣΠΑ, ενώ τόνισε πως τα υγειονομικά πρωτόκολλα θα επιτρέψουν την ομαλή λειτουργία τους.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στη σπουδαιότητα των εμβολιασμών, λέγοντας: «Η χώρα είναι πρώτη σε ρυθμό εμβολιασμών. Αν συνεχιστεί αυτός ο ρυθμός θα φτάσουμε πολύ γρήγορα στο τείχος ανοσίας. Απευθύνω δημόσια έκκληση σε όλους να εμβολιαστούν.
Όσα λεφτά και να δώσουμε δεν θα μπορέσουμε να τελειώσουμε με την πανδημία αν δεν εμβολιαστούμε. Όσοι ασκούν το ατομικό τους δικαίωμα να μην εμβολιάζονται, να ξέρουν ότι μόνοι τους εξαιρούνται της μεγαλύτερης εθνικής προσπάθειας των τελευταίων δεκαετιών. Με αυτήν τους την πράξη τάσσονται εναντίον του υπόλοιπου κοινωνικού συνόλου. Μόνο έτσι θα δώσουμε τη βεβαιότητα στους εργαζομένους ότι θα έχουν δουλειά και αύριο
».