Η χρήση αρωμάτων από αγνά και καθαρά αιθέρια έλαια έχει ρίζες στα βάθη των αιώνων και συνδέεται άρρηκτα με την ανάπτυξη της αρωματικής ιατρικής. Μέσω αυτής μπορεί κανείς να επηρεάσει θετικά την ψυχική και την σωματική του υγεία, να προωθήσει την ευεξία, να νιώσει ανάταση και έμπνευση στην καθημερινότητα και ταυτόχρονα να ευωδιάζει την καθαρότητα και την ευφορία της ανθισμένης φύσης!
Τα αιθέρια έλαια είναι ζωντανά και λειτουργούν για την ανάπτυξη και την εξέλιξή μας. Η ενέργειά τους είναι αόρατη και άπιαστη, παρόλα αυτά κάθε έλαιο επιδρά με τον δικό του ανεπαίσθητο τρόπο, δίνοντας ένα συγκεκριμένο θεραπευτικό αποτέλεσμα. Αφυπνίζοντας το δυναμικό μας, ενεργοποιώντας τις αρετές μας, βελτιώνοντας το ενεργειακό μας πεδίο και ξυπνώντας το δυναμικό αυτοΐασης στο σώμα μας.

Η ενεργειακή αρωματοθεραπεία ενεργεί σε όλα τα επίπεδα της ανθρώπινης οντότητας και όχι μόνον στο υλικό. Ταυτόχρονα δηλαδή με τις αποδεκτές ιδιότητες των ελαίων στο φυσικό σώμα λόγω της χημικής τους σύνθεσης, παράλληλα επιδρά και στα πιο λεπτοφυή μας σώματα, όπως το σώμα της νόησης, του συναισθήματος και της ψυχής.

Τα μείγματα αιθέριων ελαίων Nymphaea είναι καθαρά αιθέρια έλαια θεραπευτικού βαθμού υψηλής ποιότητας και έχουν επιλεγεί μετά από πολυετή έρευνα για την ποιότητα και αποτελεσματικότητα τους, ενώ η ανάμειξή τους γίνεται με απόλυτο σεβασμό στις ιδιότητές τους, ώστε να μην υπερκαλύπτει το ένα το άλλο, αλλά να ανταποκρίνονται και να οδηγούν σε ένα αποτέλεσμα που ευφραίνει.
Τα αρώματα, όταν δημιουργούνται με αυτό τον τρόπο, μπορούν να εμπνεύσουν και να αφυπνίσουν, μέσα από την αγάπη, τη σοφία και την αλήθεια που εκδηλώνεται στη φύση. Μέσω της όσφρησης, εισχωρούν εντός μας αποδεσμεύοντας την αναζωογονητική ροή της ενέργειας μας!
Επειδή κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και ξεχωριστός και σε κάθε βήμα του χρειάζεται διαφορετικού είδους υποστήριξη, εργαζόμαστε ατομικά, δημιουργώντας για τον καθένα το προσωπικό του άρωμα, σύμφωνα με τις δικές του επιθυμίες για το ποια πεδία και ποιες ιδιότητες θέλει να ενεργοποιήσει στο σώμα του και στη ζωή του την συγκεκριμένη περίοδο.
Ταυτόχρονα όμως υπάρχουν και έτοιμα μείγματα για να μας εμπνεύσουν, να μας ισορροπήσουν και να μας εναρμονίσουν, σε 7 κατηγορίες-ζητήματα της καθημερινότητας που έχουμε επιλέξει για εσάς.
Κάθε μπουκαλάκι Nymphaea Wellness Blend δημιουργείται στο χέρι με αγάπη και ενεργοποιείται για τον καθένα ξεχωριστά.
Σας ευχαριστούμε που μας εμπνέετε!
Ζωή