Ντροπιαστική δήλωση από τον Δήμαρχο Ζακύνθου: Χαρακτήρισε τα ΑμεΑ ως «σακαταμένους»

Ένα ντροπιαστικό σκηνικό στήθηκε κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης του δημοτικού συμβουλίου της Ζακύνθου, με θέμα τις προσλήψεις στην επιχείρηση Ύδρευσης και Ηλεκτρισμού του νησιού (ΔΕΥΑΖ).

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το OPEN, στις 20 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε συζήτηση για να προσληφθούν στην επιχείρηση μέσω ΟΑΕΔ άτομα με ευπάθειες, ΑμεΑ και άνθρωποι που είναι κοντά στη σύνταξη.

Η πρόταση αυτή σύμφωνα με το newpost.gr έκανε έξαλλο τον δήμαρχο Ζακύνθου, Νικήτα Αρετάκη, ο οποίος είναι πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης, που ξέσπασε μιλώντας με ντροπιαστικά λόγια για αυτούς τους ανθρώπους.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Ζακύνθου, απευθυνόμενος σε συνομιλήτριά του, είπε: «Αυτό το μπάχαλο της επιχείρησης θέλεις εσύ, έτσι; Να πάρουμε επιδοτούμενους, να πάρουμε άσχετους να δουλεύουν ένα διάστημα και να φεύγουν μετά, να μην έχουν επιμέτρηση, να μην έχουμε οργάνωση στο τμήμα και περιμένεις να πάμε μπροστά. Με επιδοτούμενους και με ανθρώπους που δεν μπορούν να δουλέψουν, σακατεμένους, θα πάει μπροστά η ΔΕΥΑΖ, έτσι; Με σακατεμένους θα πάει μπροστά η ΔΕΥΑΖ, έτσι; Με αυτούς θα πάει μπροστά η ΔΕΥΑΖ;».