«Ντου» ΠΑΟΚτσήδων σε εκδήλωση με ομιλητή τον Άδωνι Γεωργιάδη

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για το απόγευμα του Σαββάτου ομιλία του Άδωνι Γεωργιάδη στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, μετά από παρέμβαση των οπαδών του ΠΑΟΚ! 

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ήταν ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, που διοργάνωνε στα Κουφάλια (πνευματικό κέντρο «Κ. Χατζάκος») το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Θεόδωρου Καράογλου.

Τελικά, η εκδήλωση αναβλήθηκε καθώς οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν στο πνευματικό κέντρο και απαίτησαν τη ματαίωσή της. Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης είχε ενημερωθεί πολύ νωρίτερα και δεν είχε μεταβεί στα Κουφάλια, ενώ οι οπαδοί αποχώρησαν μετά την ανακοίνωση περί ματαίωσης της εκδήλωσης.

Αστυνομικές δυνάμεις, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες του e-koufalia.gr, βρέθηκαν στον τόπο της εκδήλωσης, χωρίς να χρειαστεί η επέμβασή τους.

Πάντως, μία ώρα πριν από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της εκδήλωσης, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έκανε ένα ποστάρισμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, με την είδηση που αφορά την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας για την εγκυρότητα του γκολ που πέτυχε ο Βαρέλα.