Ντέμι Ρόουζ: Καμπύλες σε ανύπαρκτο μπικίνι

Ντέμι Ρόουζ

Είναι διάσημη για τις πλούσιες καμπύλες της και τις πικάντικες αναρτήσεις της. Η Ντέμι Ρόουζ ξέρει καλά το παιχνίδι των social media και κάθε post της στο Instagram τραβάει τα κλικ και τα likes σαν μαγνήτης.

Αυτή τη φορά η 25χρονη Βρετανίδα με τους 14,1 εκατομμύρια ακολούθους ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με ένα nude μπικίνι που ίσα-ίσα καλύπτει τα επίμαχα σημεία του ζουμερού κορμιού της. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της «Daily Mail», το εν λόγω μπικίνι κοστίζει περί τα 180 ευρώ.

 

Απολαμβάνει την καραντίνα της

Το νεαρό μοντέλο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού που πλήττει την πατρίδα της μένει σπίτι και μάλιστα το απολαμβάνει καθώς έχει πολύ χρόνο για τον εαυτό της και τα… μπικίνι της.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της και αναφερόμενη στην καραντίνα είπε: «Το μόνο που έχω μαζί μου είναι βελονάκι και μπικίνι. Αρρωσταίνω… όταν φοράω πολλά ρούχα, θέλω να είμαι χαλαρή. Ποιο είναι το στοίχημά σας ότι αυτό θα τελειώσει τον Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο.

Τι πιστεύετε, ποτέ; Θεωρώ ότι αυτή η περίοδος είναι πραγματικά θεραπευτική. Δεν ποτέ την ευκαιρία να καθίσω εδώ, να μην μπορώ να κινηθώ. Είχα χρόνο να σκεφτώ πράγματα που δεν έχω ξεπεράσει.

Προσπαθώ να σκεφτώ τα θετικά αυτή τη φορά. Αν έχετε πολλά συναισθήματα βγάλτε τα προς τα έξω, σκεφτείτε και ξεπεράστε όσα δύσκολα σας απασχολούν».

Η Ντέμι Ρόουζ έχει χάσει και τους δύο της γονείς. Ο πατέρας της Μπάρι «έφυγε» το 2018 σε ηλικία 80 ετών και η μητέρα της Κριστίν 7 μήνες αργότερα.