Νηστίσιμο κέικ με ταχίνι, πορτοκάλι και ξηρούς καρπούς!

Σε ένα μπολ βάζω μισή κούπα λάδι,
μισή κούπα ζάχαρη,
μια κούπα πορτοκάλι,
μια κούπα ταχίνι,
ξυσμα από ένα πορτοκάλι,
2 κ.σ μέλι και ανακατεύω.
Προσθέτω μια κούπα με καρύδια χοντροκομμένα και σταφίδες.
Τέλος βάζω 270 γρ.αλεύρι που φουσκώνει μόνο του στο οποίο έχω προσθέσει 1 κ.γλ. κανελα ,1/4 κ.γλ. μοσχοκάρυδο και μισό κ.γλ. σόδα.
Αδειάζω το μείγμα σε φόρμα και
ψήνω στους 180 στον αέρα για 40 λεπτά περίπου.

‎Efi Prentza‎ προς “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.