Νίκος Βολίκας: Στην δισκογραφική οικογένεια της G Music με τραγούδι-έκπληξη (teaser)

«Βγάλε τη μάσκα», ερμηνεύει ο Νίκος Βολίκας, και σε μία πρώτη γεύση, που μπορούμε να πάρουμε από το teaser, του τραγουδιού που θα απολαύσουμε σε λίγο καιρό, θα προκαλέσει, μεγάλη μουσική αίσθηση!

Εγκαινιάζοντας τη συνεργασία του με την πολλά υποσχόμενη και ανερχόμενη δισκογραφική εταιρία G Music, ο Νίκος Βολίκας, μπήκε στο στούντιο ηχογράφησης και το αποτέλεσμα, είναι εντυπωσιακό.

Διαθέτοντας, μία μοναδική και χαρακτηριστική χροιά φωνής, ο Νίκος Βολίκας, απογειώνει το «Βγάλε τη Μάσκα», σε μουσική του Άγγελου Σαρόγλου και στίχους του Γιάννη Μαλλιά, ξεδιπλώνοντας το ερμηνευτικό του ταλέντο. Με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη και μόλις 23 χρονών, ξεκινώντας να τραγουδάει επαγγελματικά από τα 18 του, και έχοντας ήδη σημαντικές συνεργασίες στο βιογραφικό του, όπως με την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Δήμο Αναστασιάδη, τον Γιώργο Γιαννιά και άλλους, ο Νίκος Βολίκας, αποτελεί, έναν ερμηνευτή-έκπληξη, που ο παραγωγός του στη G Music, είδε σε αυτόν, ένα νέο λαμπρό αστέρι, να ανατέλλει στον χώρο του πενταγράμμου και όχι άδικα.

Ήδη η βόρεια Ελλάδα τον αποθεώνει στις live εμφανίσεις του, αφού εδώ και 8 μήνες, εμφανίζεται με τεράστια επιτυχία, στο «Ηxodromio music hall» στην Κομοτηνή! Μετά και από νυχτερινές εμφανίσεις στα γνωστότερα νυχτερινά στέκια της συμπρωτεύουσας και της Περιφέρειας, ο Νίκος Βολίκας, ετοιμάζεται για την κάθοδό του, στη νυχτερινή Αθήνα, ενώ σε λίγες μέρες, θα απολαύσουμε, το πρώτο του τραγούδι, από τη G Music, με τίτλο «Βγάλε τη Μάσκα».