Νίκος Χριστοδουλίδης: «Είμαστε εδώ για να ενώσουμε και όχι για να διχάσουμε»

Νίκος Χριστοδουλίδης

Να αγνοήσουν τις προκλήσεις, τις εντάσεις και τις διχαστικές ενέργειες, οι οποίες είναι ήδη έντονες και θα ενταθούν ακόμα περισσότερο, και να παραμείνουν προσηλωμένοι στον στόχο.

Αυτό κάλεσε τους υποστηρικτές του να κάνουν από την περιοχή Σολέας όπου πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ περιφερειακή συγκέντρωση, ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

«Είμαστε εδώ για να ενώσουμε και όχι για να διχάσουμε», διεμήνυσε από τη Γαλάτα, ο Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως για να επιτευχθεί ο στόχος της μεγαλειώδους νίκης, «καμία ψήφος δεν πρέπει να θεωρείται χαμένη».

Ο κ. Χριστοδουλίδης δήλωσε πανέτοιμος να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας αν ο λαός τον τιμήσει με την ψήφο του

και ανέφερε ότι ήδη βρίσκονται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης οι δράσεις των 100 πρώτων μερών διακυβέρνησης.

Αναφερόμενος στην αναζωογόνηση των ορεινών περιοχών, τόνισε ότι τα κίνητρα που πρέπει να δοθούν για αυτές τις περιοχές δεν μπορούν να είναι ίδια με εκείνα των περιοχών που γειτνιάζουν με τα αστικά κέντρα, αλλά σαφώς πιο ελκυστικά.

Σημείωσε επίσης την ανάγκη βελτίωσης του οδικού δικτύου, δημιουργίας Πανεπιστημιακής σχολής στην περιοχή, λειτουργίας κέντρων υγείας σε εικοσιτετράωρη βάση, επέκτασης της τουριστικής περιόδου στις ορεινές περιοχές, καθώς και δημιουργίας Κέντρων Εξυπηρέτησης του Πολίτη.

Πρόκειται, όπως είπε, για προτεραιότητες οι οποίες θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και θα συμβάλουν περαιτέρω στην αναζωογόνηση των ορεινών περιοχών.