Νέα στοιχεία του εγκλήματος στα Χανιά – Βρέθηκε σακούλα με τμήμα του θώρακος του άνδρα

Την σακούλα ανακάλυψαν εργαζόμενοι του εργοστασίου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΔΕΔΙΣΑ) στο Ακρωτήρι

Ανατριχίλα προκαλούν τα ευρήματα στην υπόθεση δολοφονίας ενός άνδρα στα Χανιά, τα μέλη του οποίου εντοπίστηκαν σε σακούλες σκουπιδιών στο εργοστάσιο της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΔΕΔΙΣΑ) στο Ακρωτήρι.

Μέχρι στιγμής είχαν εντοπιστεί τα πόδια, το κεφάλι και τα σπλάχνα του άτυχου άνδρα ενώ σήμερα, σύμφωνα με το flashnews.gr, εργαζόμενοι βρέθηκαν εκ νέου μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εντόπισαν μέσα σε μαύρη σακούλα μέρος από τον θώρακα του θύματος.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να βρεθούν και τα χέρια που – αν δεν έχουν αλλοιωθεί – είναι πιθανόν να οδηγήσουν και στην ταυτότητά του μέσω αναγνώρισης των δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών
Στο μεταξύ οι έρευνες των αρχών έχουν στραφεί στην πορεία που ακολούθησε ένα συγκεκριμένο όχημα το οποίο μετέφερε απορρίμματα από το Ρέθυμνο στην μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στα Χανιά.

Και αυτό γιατί οι υπεύθυνοι της μονάδας ανέφεραν στους αστυνομικούς πως το πρώτο μακάβριο εύρημα αφορούσε σε διαλογή η οποία γινόταν στα απορρίμματα που είχαν εκφορτωθεί από το Ρέθυμνο.

Συλλέγοντας στοιχεία από το περιεχόμενο των απορριμμάτων οι αστυνομικοί προσπαθούν να συνθέσουν την διαδρομή που ακολούθησε το όχημα προκειμένου να χαρτογραφήσουν την ευρύτερη περιοχή και τα σημεία όπου υπάρχουν κάδοι απορριμμάτων, ώστε να επικεντρώσουν την έρευνά τους σε αυτούς.

Προς το παρόν θεωρείται ως πλέον πιθανό το έγκλημα να συνέβη σε περιοχή του Ρεθύμνου και μετά τον τεμαχισμό του πτώματος τα μέλη του να μοιράστηκαν σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών και να πετάχτηκαν σε διάφορους κάδους απορριμμάτων.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή το αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε κάποια στιγμή μέσα στο προηγούμενο δεκαήμερο ενώ το πτώμα φαίνεται να ανήκει σε άντρα ασιατικής καταγωγής 30 – 40 ετών, χωρίς όμως να υπάρχει βεβαιότητα για την εθνότητά του.