Νέα «πυρά» Καμμένου – Με ποιον υπουργό τα’ βαλε

Την αντίθεσή του σχετικά με τις ρυθμίσεις για τους αντιρρησίες συνείδησης που φέρνει ο υπουργός Αμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, εξέφρασε ο Πάνος Καμμένος.

Ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ, στη συνάντηση με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Μ.Ε.Ν.Σ), ξεκαθάρισε ότι θα στηρίξει το αρχικό νομοσχέδιο, το οποίο είχε πρότεινε ως υπουργός.

«Ενημερώθηκα για την πορεία επίλυσης των προβλημάτων, που ξεκινήσαμε από κοινού, από την πρώτη στιγμή, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας» και «ξεκαθάρισα ότι δεν χρειάζονται νομικές πρωτοβουλίες, που θα αλλοιώσουν τη θετική πορεία από το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε το 2016», είπε ο Πάνος Καμμένος μετά το τέλος της συνάντησης, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Οποιεσδήποτε παρεμβάσεις προσπάθειας κομματικοποίησης θα με βρουν απόλυτα αντίθετο. Προτρέπω όλους, να προχωρήσουν σε ένα ενωτικό σχηματισμό, κάτω από έναν φορέα, με μόνο στόχο την επίλυση των προβλημάτων των στρατιωτικών. Διατύπωσα την πλήρη αντίθεσή μου για τις νέες ρυθμίσεις σχετικά με τους αντιρρησίες συνείδησης και δήλωσα ότι στη Βουλή θα στηρίξω τις ευεργετικές ρυθμίσεις που είχε το αρχικό νομοσχέδιο, το οποίο πρότεινα ως υπουργός», κατέληξε.