Νέα ημερομηνία για το live streaming του «Γυάλινου κόσμου»

Το ραντεβού μας με την Άννα Μάσχα, τη Λένα Παπαληγούρα, τον Κωνσταντίνο Μπιμπή και τον Αναστάση Ροϊλό έμεινε ανοιχτό….Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρεμιέρα της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστούν, τον «Γυάλινο κόσμο» του Τενεσί Ουίλιαμς  (23/1), το Εθνικό Θέατρο είχε προγραμματίσει ένα ακόμα live streaming από τη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος». Όχι μόνο γιατί η παράσταση είχε εξαιρετική ανταπόκριση από το κοινό αλλα γιατί κατά τη διάρκεια της προβολής, πολλοί θεατές που είχαν εξασφαλίσει εισιτήριο αντιμετώπισαν πρόβλημα στη σύνδεση τους και δεν κατάφεραν να την δουν. Σύντομα ανακοινώθηκε νέα ημερομηνία από το Εθνικό για απευθείας αναμετάδοση αλλά δεν έγινε, λόγω ανίχνευσης κρούσματος κορωνοϊού σε συντελεστή της παράστασης. Το Εθνικό Θέατρο κινήθηκε βάσει των πρωτοκόλλων που έπρεπε να ακολουθηθούν για προληπτικούς λόγους και η νέα ημερομηνία που όρισε για απευθείας αναμετάδοση του «Γυάλινου κόσμου» είναι το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, στις 8.30 μ.μ.

Ο Γιώργος Νανούρης έχει κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα «ανάγνωση» του «σκοτεινού» κόσμου του έργου του Ουίλιαμς. Ο αμερικανός συγγραφέας στο πολυπαιγμένο, ποιητικά ρεαλιστικό, πρωτόλειό του αναπαριστά βιωματικά την ιστορία της οικογένειας του στον αμερικανικό Νότο και περιγράφει, χωρίς ωραιοποιήσεις, την ανάγκη της ανθρώπινης επικοινωνίας, τη σκληρή διαμάχη της εύθραυστης ανθρώπινης ψυχής. Η απευθείας μετάδοση θα είναι διαθέσιμη στη σελίδα livestream.n-t.gr με αγορά ηλεκτρονικού εισιτηρίου (€ 8). Στη σελίδα προπώλησης εισιτηρίων θα είναι διαθέσιμο για ηλεκτρονική αγορά το πρόγραμμα της παράστασης σε ψηφιακή μορφή. Με δυνατότητα επιλογής υποτίτλων στα ελληνικά.
Κάτι πολύ σημαντικό: το Εθνικό Θέατρο με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού απέναντι στο κοινό, μετά από διερεύνηση της εταιρείας Ticket Services και με τη μέριμνά της για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων, παραχωρεί στους θεατές που διαπιστωμένα αντιμετώπισαν πρόβλημα στη σύνδεσή τους το Σάββατο 23/1, τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εκ νέου την παράσταση του «Γυάλινου Κόσμου», χωρίς αντίτιμο.