Νέα αποκάλυψη για γαλάζιο βουλευτή που «έκανε δουλειές» με το Δημόσιο

Είχε διαρρεύσει ημέρες τώρα και μετά την υπόθεση του βουλευτή Θέμη Χειμάρα. Πώς έναν ακόμη πρόσωπο, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα γυναίκα φέρεται να έχει εμπλοκή με ανάθεση και με θέμα που ακουμπάει το ασυμβίβαστο εκλεγμένου στην εθνική Αντιπροσωπεία.

» Ή ήταν τόσο «αμελητέο» το ποσό, αν συγκριθεί με αυτά του Πάτση, του Χειμάρα ή τα 4,2 εκατ. που ήθελε να «τσιμπήσει» ο Μαραβέγιας, που θεωρούσε ότι δεν θα ασχοληθεί κανένας μαζί της;», έγραψε ανάμεσα σε άλλα.

Οι Κλουζώ του ΣΥΡΙΖΑ

Κοινό μυστικό είναι πως ο τέως αναπληρωτής υπουργός Υγείας πέραν του ότι τυπικά είναι τομεάρχης διαφάνειας και τεκμηρίωσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σκιωδώς με μεγάλη επίσης ομάδα συγκεντρώνει στοιχεία, φακέλους και θέματα στην ζώνη της διαφθοράς ανά την Ελλάδα για τους πολιτικούς αντιπάλους της Κουμουνδούρου, ενώ πολλοί θυμίζουν την πάλαι ποτέ δράση του Μιχάλη Καρχιμάκη στο ΠΑΣΟΚ- εξόχως τότε γόνιμη και ζωηρή επίσης.

Οι περιπτώσεις Πάτση, Μαραβέγια, Χειμάρα και τώρα Ευθυμίου διαμορφώνουν ένα περιβάλλον αμηχανίας στην κυβερνώσα παράταξη, εκτιμούν στην Κουμουνδούρου και ειδικότερα στον προεκλογικό διάδρομο.

Σε απόλυτο δε συντονισμό ο Τομέας Διαφάνειας και με το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα σκανάρει κι άλλες υποθέσεις όπως λέγεται, ενώ εδώ μια σειρά βουλευτών επίσης από επαρχία έχουν εικόνα και συμβάλουν στο όλο «έργο» των Κλουζώ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Και κυρίως σε μια στιγμή όπου οι λαϊκοί- απλοί ψηφοφόροι της πιέζονται στο οικονομικό κομμάτι της δικής τους καθημερινότητας με τον πληθωρισμό, τα φάρμακα και την ενεργειακή κρίση.