ΝΔ: “Σε τρικυμία εν κρανίω ο Τσίπρας με το νομοσχέδιο για το Ελληνικό”

Αλλοπρόσαλλη στάση καταλογίζει στον Αλέξη Τσίπρα η Νέα Δημοκρατία, που σχολιάζει με αφορμή την ψηφοφορία για το νομοσχέδιο που ξεμπλοκάρει την επένδυση στο Ελληνικό ότι «η τρικυμία στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τέλος».

Σύμφωνα με την Πειραιώς, «ο κ. Τσίπρας που επί σειρά ετών πρωτοστατούσε σε κινητοποιήσεις για να μη γίνει η επένδυση στο Ελληνικό, συνεχίζει την αλλοπρόσαλλη στάση του. «Εσείς δεν είστε ικανοί, όχι μόνο να διασφαλίσετε το δημόσιο συμφέρον στα πλαίσια της επένδυσης αλλά ούτε καν να διασφαλίσετε την ομαλή της πορεία» δηλώνει στην τοποθέτησή του. Εξαπολύει μύδρους αλλά υπερψηφίζει επί της αρχής το νομοσχέδιο. Και την ίδια στιγμή καταψηφίζει τη σύμβαση!».

Η ΝΔ σχολιάζει επίσης και την στάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη και Θοδωρή Δρίτσα που «αποφάσισαν να μην ψηφίσουν. “Το μοντέλο ανάπτυξης που προωθείται, είναι εχθρικό για τα συμφέροντα της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας” δηλώνει ο κ. Φίλης, μιλώντας για “σταθερή και αταλάντευτη στάση υπέρ του δημοσίου συμφέροντος”».

«Τουλάχιστον δεν υποκρίνονται ότι είναι κάτι άλλο από αυτό που ξέρουμε τόσα χρόνια», καταλήγει με νόημα το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Αναλυτικά, η Νέα Δημοκρατία αναφέρει:

Η τρικυμία στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τέλος. Ο κ. Τσίπρας που επί σειρά ετών πρωτοστατούσε σε κινητοποιήσεις για να μη γίνει η επένδυση στο Ελληνικό, συνεχίζει την αλλοπρόσαλλη στάση του. «Εσείς δεν είστε ικανοί, όχι μόνο να διασφαλίσετε το δημόσιο συμφέρον στα πλαίσια της επένδυσης αλλά ούτε καν να διασφαλίσετε την ομαλή της πορεία» δηλώνει στην τοποθέτησή του. Εξαπολύει μύδρους αλλά υπερψηφίζει επί της αρχής το νομοσχέδιο. Και την ίδια στιγμή καταψηφίζει τη σύμβαση! Φίλης και Δρίτσας αποφάσισαν να μην ψηφίσουν. «Το μοντέλο ανάπτυξης που προωθείται, είναι εχθρικό για τα συμφέροντα της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας» δηλώνει ο κ. Φίλης, μιλώντας για «σταθερή και αταλάντευτη στάση υπέρ του δημοσίου συμφέροντος». Τουλάχιστον δεν υποκρίνονται ότι είναι κάτι άλλο από αυτό που ξέρουμε τόσα χρόνια.