Ναταλία Κεϊσίδη τραγουδίστρια: «Πήγα να πεθάνω από την τρίτη δόση του εμβολίου της Pfizer – Πλέον προτιμώ να κάνω rapid test»

Ναταλία Κεϊσίδη τραγουδίστρια

Η γνωστή τραγουδίστρια Ναταλία Κεϊσίδη, έζησε φρικτές στιγμές μόλις έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό, καθώς όπως η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά, «Πήγα να πεθάνω από την τρίτη δόση του εμβολίου»!

«Αρχικά θέλω να ξεκαθαρίσω και να πω ότι ήμουν από τους πρώτους που έσπευσαν να κάνουν τα εμβόλια, διότι εμπιστεύομαι την επιστήμη και δεν ήμουν καθόλου προκατειλημμένη.

Έτσι, λοιπόν, έκανα τις δύο δόσεις της εταιρίας Moderna. Zήτησα να κάνω και τρίτη δόση της ίδιας εταιρίας, αλλά μου είπαν ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού και μου πρότειναν να κάνω το εμβόλιο της Pfizer.

Έτσι, λοιπόν, το προηγούμενο Σάββατο το απόγευμα πήγα στο εμβολιαστικό κέντρο του Παλαιού Φαλήρου, όπου έκανα την τρίτη δόση» αναφέρει στην εξιστόρησή της στην Espresso.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια εμβόλιο, είχε έντονες ταχυπαλμίες, δεν μπορούσε να αναπνεύσει και ένιωσε να πνίγεται, με την πίεσή της να φτάνει στα ύψη.

«Περίμενα για 15 λεπτά στο εμβολιαστικό κέντρο νιώθοντας την καρδιά μου να χτυπάει γρήγορα και δυνατά, αλλά δεν έδωσα σημασία, καθώς, όπως σας είπα, δεν ήμουν ποτέ προκατειλημμένη με τα εμβόλια.

Πήγα στο αυτοκίνητο, όπου με περίμενε η κόρη μου για να οδηγήσει. Στη διαδρομή, οι παρενέργειες άρχισαν να αυξάνονται ραγδαία. Είχα έντονες ταχυπαλμίες, ένιωσα ότι πνίγομαι, κοκκίνισα ολόκληρη και δεν μπορούσα να δω καθαρά – έβλεπα θολά.

Ζήτησα από την κόρη μου να ανοίξει το παράθυρο να πάρω αέρα, γιατί νόμιζα ότι θα πεθάνω!» δηλώνει, μη έχοντας ακόμη ξεπεράσει το σοκ και τον φόβο της.

Η τραγουδίστρια πήγε αμέσως σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Γλυφάδα, καθώς φοβήθηκε για τη ζωή της:

«Είπα στην κόρη μου να πάμε αμέσως σε νοσοκομείο, γιατί φοβήθηκα πολύ. Πήγαμε σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Γλυφάδα και ζήτησα να με δει παθολόγος. Μου πήρε την πίεση και ήταν 17 η μεγάλη και 11 η μικρή, και οι παλμοί ήταν στους 118 χτύπους.

Μου είπε ότι είχα πάθει κρίση πανικού και μου έδωσε χάπια για να πέσει η πίεση και ηρεμιστικά. Τις επόμενες ημέρες, παρά τα χάπια, η πίεσή μου δεν έπεφτε σε φυσιολογικά επίπεδα.

Έχω κανονίσει να κάνω μια σειρά εξετάσεων, γιατί φοβάμαι για την καρδιά μου. Σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω ότι ακολουθώ υγιεινή ζωή, δεν πίνω, δεν καπνίζω, γυμνάζομαι και, το κυριότερο, ότι πήγα να εμβολιαστώ χωρίς κανένα άγχος, κάτι που δεν δικαιολογεί να έχω πάθει κρίση πανικού.

Επίσης, θέλω να επισημάνω πως είναι λάθος που οι γιατροί πριν από το εμβόλιο δεν ελέγχουν την πίεση και τους παλμούς των ανθρώπων που κάνουν το εμβόλιο. Σήμερα νιώθω καλύτερα στην υγεία μου, αλλά έχω μπει σε περιπέτειες από το τίποτα».

Η ίδια, προχώρησε και σε ανάρτηση στο facebook γράφοντας όσα πέρασε: «Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου όσον αφορά την τρίτη δόση του εμβολίου Pfizer.

Tις πρώτες μου δυο δόσεις, που ήταν Moderna, τις πέρασα χωρίς παρενέργειες, και τώρα μου είπαν να κάνω το Pfizer διότι δεν υπήρχε σε διαθεσιμότητα το Moderna.

Κάνω λοιπόν το εμβόλιο Σάββατο βράδυ και, καθώς γυρνάω σπίτι, νιώθω μια ταχυκαρδία, αδυνατούσα να πάρω κανονική αναπνοή και τα έβλεπα όλα θολά μπροστά μου.

Πάλι καλά, οδηγούσε η κόρη μου και με πήγε κατευθείαν στα επείγοντα. Η πίεσή μου ήταν ανεβασμένη στα 170, που θεωρείται υπέρτατη, στάδιο 2.

Οι γιατροί με βοήθησαν να κατέβει η πίεση και η ταχυκαρδία, καθώς μου είπαν ότι αντιμετώπισα κρίση πανικού και δεν φταίει το εμβόλιο… έλα, αλήθεια;

Και τώρα τι να πρωτοπώ; Το ότι οι δύο προηγούμενες δόσεις πέρασαν χωρίς τέτοιες παρενέργειες; Ήθελα λοιπόν να μοιραστώ μαζί σας το παραπάνω περιστατικό, για να το έχετε υπ’ όψιν σας και εσείς.

Διότι από την “κρίση πανικού” ένιωσα ότι κόντεψα να χάσω τη ζωή μου και προσωπικά, πλέον, προτιμώ να κάνω rapid test»