Ν.Tορναρίτης – Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΔΗΣΥ: «Επιλέγω κατά συνείδηση Νίκο Χριστοδουλίδη»

«Επιλέγω κατά συνείδηση Νίκο Χριστοδουλίδη», ανέφερε με τη σειρά του ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Νίκος Τορναρίτης εκφράζοντας δημόσια την στήριξή του προς τον υποψήφιο για τον δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών.

Ήδη από το πρωί, μετά και την κρίσιμη απόφαση του ΔΗΣΥ να προχωρήσει με ψήφο κατά συνείδηση στον β’ γύρο των Προεδρικών, ένα-ένα τα μέλη του Δημοκρατικού Συναγερμού, τοποθετούνται δημοσίως για την δική τους συνείδηση.

Κάνοντας λόγο για ισχυρή οικονομία, τη δημοσιονομική πειθαρχία και τον Ευρωπαϊκό και Δυτικό προσανατολισμό της Πατρίδας μας,

ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, τάχθηκε και αυτός υπέρ Νίκου Χριστοδουλίδη, αναλύοντας τη δική του άποψη για τους δύο υποψήφιους Προέδρους.

Αυτούσια η ανάρτηση Τορνάριτη: 

«Εάν με πραγματικούς όρους βρισκόμασταν μπροστά στην επίλυση του Κυπριακού εγώ πρώτος θα σας έλεγα να ψηφίσουμε τον υποψήφιο που υποστηρίζετε από το ΑΚΕΛ.

Σήμερα όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά στόχος όλων μας πρέπει να είναι η ισχυρή οικονομία, η δημοσιονομική πειθαρχία και σίγουρα ο Ευρωπαϊκός και Δυτικός προσανατολισμός της Πατρίδας μας.

Ως εκ τούτου από τους δύο εναπομείναντες υποψήφιους που έχουμε μπροστά μας την ερχόμενη Κυριακή επιλέγω κατά συνείδηση τον Νίκο Χριστοδουλίδη».