Ν.Δ για Τσίπρα: Μιλά για διχασμό ο πιο διχαστικός πολιτικός στην μεταπολίτευση

Μητσοτάκης

«Οι πολίτες δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου» επισημαίνει η κυβερνητική εκπροσώπος στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ που είπε ότι «ο Μητσοτάκης διχάζει ενώ ο τόπος χρειάζεται ηγεσία να πείθει και να ενώνει»

«Οι πολίτες δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου» δήλωσε την Κυριακή η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, με αφορμή τις αιτιάσεις αιτιάσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, περί διχαστικών πρακτικών της κυβέρνησης.

«Ο Μητσοτάκης διχάζει ενώ ο τόπος χρειάζεται ηγεσία να πείθει και να ενώνει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας σε συνέντευξή του στο ieidiseis.gr. Απαντώντας, η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφέρει μεταξύ άλλων αναφέρει πως «χρειάζεται περίσσιο θράσος ο πιο διχαστικός πολιτικός στη μεταπολιτευτική ιστορία να μιλάει για διχασμό».

Ειδικότερα, στην απάντησή της η Αριστοτελία Πελώνη αναφέρει τα εξής: «Οι πολίτες δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου. Κάθε φορά που ο κ. Τσίπρας κάνει λόγο για διχασμό, θα του θυμίζουμε τα πεπραγμένα του: το δημοψήφισμα του 2015, το “ή εμείς ή αυτοί”, το “ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν”, τη χρησιμοποίηση παρακρατικών μηχανισμών για την εξόντωση των πολιτικών του αντιπάλων. Χρειάζεται περίσσιο θράσος ο πιο διχαστικός πολιτικός στη μεταπολιτευτική ιστορία να μιλάει για διχασμό».