Μυστήριο με δύο συλλήψεις – Καταδίωξη από την Πανεπιστημίου

Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας έχουν μπει δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής που συνελήφθησαν πριν από λίγο μετά από περιπετειώδη καταδίωξη, που ξεκίνησε από το κέντρο της Αθήνας

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω στους δύο άντρες βρέθηκαν και όπλα. Όλα άρχισαν όταν στη διασταύρωση των οδών Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου ξεκίνησε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ των δύο ανδρών στο ύψος γνωστού εμπορικού κέντρου που είναι στην περιοχή.

Όταν έφτασαν οι πρώτες αστυνομικές δυνάμεις, ο ένας από τους δύο άνδρες συνελήφθη επί τόπου, ενώ ο δεύτερος μπήκε σε ένα αυτοκίνητο και προσπάθησε να εξαφανιστεί.

Τότε οι αστυνομικοί άρχισαν να τον καταδιώκουν και τελικά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του βάλουν χειροπέδες στις Τρεις Γέφυρες.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, πάνω τους βρέθηκαν όπλα και τώρα εξετάζονται και οι δύο στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί, αν πρόκειται για σεσημασμένα άτομα και ποιος ακριβώς ήταν ο λόγος του έντονου διαπληκτισμού.