Μύκονος: Ποιος αποκάλυψε το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην αστυνομία

Η δοσοληψία με τη κοκαϊνή γινόταν μέσα στις τουαλέτες είπε ο Μυκονιάτης συνιδιοκτήτης του εστιατορίου στην αστυνομία που έδρασε κάτω από απόλυτη μυστικότητα.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν τα ονόματα τριών υπαλλήλων του εστιατορίου της γνωστής αλυσίδας εστίασης με παραρτήματα σε Τουλούμ , Ίμπιζα και Λονδίνο.

Τα τρία αυτά πρόσωπα εργάζονταν στις δημόσιες σχέσεις αλλά όπως διαπιστώθηκε στις αρμοδιότητες τους δεν ήταν μόνο να κλείνουν τραπέζια και να φέρνουν πελάτες στο μαγαζιά αλλά ήταν και να πλασάρουν κοκαϊνη. Η συναλλαγή, δε, γινόταν στις τουαλέτες, σύμφωνα με την μαρτυρία.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας θέλησε να απεμπλακεί μόλις διαπίστωσε τι συνέβαινε πίσω από την πλάτη του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του και γνωστό ποινικολόγο, Μιχάλη Δημητρακόπουλο , «το συγκεκριμένο μαγαζί το εκμεταλλεύεται εταιρεία που το 50% κατέχει Έλληνας επιχειρηματίας και το άλλο 50% Ναπολιτάνος. Την διαχείριση του μαγαζιού την εχει ο Ιταλός και οι συνεργάτες του αποκλειστικά. Μόλις ο Έλληνας επιχειρηματίας ενημερώθηκε απο κάποιους σεκουριτάδες ότι γίνεται διακίνηση στις τουαλέτες, αυτός επώνυμα ειδοποίησε την αστυνομία και οι σεκουριτάδες τους υπέδειξαν στην αστυνομία όπου συνελήφθησαν».