Μπέος: «Ενημερώστε τον Μαρινάκη πως δεν θα πάω στον τελικό Κυπέλλου»

Ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος ξεκαθάρισε με προσωπική του δήλωση μέσω του προφίλ του στο Facebook, πως δεν θα πάει στο γήπεδο για παρακολουθήσει τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό θα γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου και ο Αχιλλέας Μπέος είχε λάβει πρόσκληση για να δώσει το παρών, αλλά τελικά δεν θα το κάνει.

«Τελικά και η πρόσκληση σε μένα για τον τελικό του Κυπέλλου ήρθε και η παρουσία μου καταγράφηκε στο υγειονομικό πρωτόκολλο που ενέκρινε και υπέγραψε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Όμως επειδή ακριβώς λυπάμαι τους πολιτικούς, τους αστυνομικούς και όλους τους θεσμικούς που εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή ας ενημερωθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τα Μέσα Ενημέρωσης ότι αποφάσισα να ΜΗΝ παρακολουθήσω τον αγώνα μήπως και τους αφήσει σε ησυχία. Το θέμα είναι να αφήσει ήσυχο και το ποδόσφαιρο που το έχει φέρει σε πλήρη ανυποληψία. Ειλικρινά τα όσα κάνει στο παρασκήνιο ξεπερνούν και τον… ίδιο!..».
Ο πρόεδρος του Βόλου ΝΠΣ, αλλά και δήμαρχος της πόλης έκανε κατά μέτωπο επίθεση στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.