Μπάμπης Παπαδημητρίου: Έφυγε στη μέση του αφιερώματος για χάρη του στον ΣΚΑΪ!

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου κατεβαίνει υποψήφιος με την ΝΔ στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές και βγήκε για τελευταία φορά -με την ιδιότητα του δημοσιογράφου- στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Ένα από τα «ηχηρά» ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, και επιβεβαιώθηκαν σήμερα, Παρασκευή 31.05.2019.

Ο επί σειρά ετών σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, έκανε κι απόψε την εμφάνισή του στον «αέρα» του τηλεοπτικού σταθμού, με την παρουσιάστριά του, Σία Κοσιώνη, να είναι εμφανώς αμήχανη.

Η… αμήχανη Σία Κοσιώνη

«Έχω μαζί μου έναν υποψήφιο, μαντέψτε ποιον. Μπάμπη Παπαδημητρίου καλησπέρα» είπε η Σία Κοσιώνη, καλώσορίζοντάς τον στο πλατό και λέγοντας πως θα έχουν μια διαφορετική συζήτηση, καθώς «δεν θα ζητήσω το σχόλιό σου, όπως κάνω τα τελευταία 13 χρόνια».

Η ίδια τον ρώτησε πώς πήρε την απόφαση να κατέβει στον πολιτικό στίβο, με τον δημοσιογράφο να απαντά πως γνωρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη εδώ και πολλά χρόνια και πως ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του να πει… από την πλευρά του πολιτικού πια, αυτά που λέει τόσα χρόνια από την θέση του δημοσιογράφου.

Η Σία Κοσιώνη επιπλέον τον ρώτησε αν νιώθει… έτοιμος να βρεθεί στην αντίπερα όχθη, αυτή δηλαδή του ανθρώπου που δέχεται την κριτική, ενώ επί σειρά ετών ο ίδιος από τη θέση του δημοσιογράφου ασκούσε κριτική, με τον κ. Παπαδημητρίου να απαντά καταφατικά.

Στην συνέχεια ο ΣΚΑΪ προέβαλλε ένα βίντεο – αφιέρωμα στην παρουσία του δημοσιογράφου στον σταθμό και κάπου εκεί ήρθε το… ευτράπελο, αφού όταν τελείωσε το βίντεο, η κάμερα «έπιασε» τον Μπάμπη Παπαδημητρίου να έχει ήδη… σηκωθεί να φύγει από το πλατό!

Η Σία Κοσιώνη του είπε «Μπάμπη πού πας;» με τον ίδιο να απαντά «τι πού πάω, φεύγω«!…

Ο διάλογός τους συνεχίστηκε για λίγα δευτερόλεπτα με τον δημοσιογράφο να κάνει και μια αυτοκριτική, λέγοντας: «Έχω να θυμάμαι υπερβολές που έχω πει, όπως για παράδειγμα “βάστα γερά Τόμσεν”, γιατί ήθελα να δώσω τον τόνο ότι προσέξτε, δεν γίνεται χωρίς αυτό».