Μητσοτάκης: Μεγάλο ζητούμενο η ενότητα θα σταθούμε δίπλα σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη

Η ενότητα και η στήριξη όσων έχουν μεγαλύτερη ανάγκη ήταν τα δύο βασικά μηνύματα σύμφωνα με το newsbomb.gr που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τήνο όπου βρέθηκε για την εορτή του Δεκαπενταύγουστου.

«Αντλούμε δύναμη και πίστη για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις μεγαέλες δυσκολίες για να βαδίσουμε στον δρόμο της προόδου και της κοινωνική συνοχής» ξεκίνησε το μήνυμά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε:

«Μεγάλο ζητούμενο είναι η ενότητα και η προσήλωση στους στόχους του μέλλοντος, να σταθούμε σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την άφιξή του στην Τήνο το πρωί της Κυριακής και συνοδευόμενος από τον υπουργό Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, επιβιβάστηκε στην πυραυλάκατο (ΤΠΚ) «Μυκόνιος» του Πολεμικού Ναυτικού για την επιμνημόσυνο δέηση στο σημείο που βυθίστηκε το «Έλλη», όπου έριξε στεφάνι στη θάλασσα για να τιμήσει τους άνδρες του καταδρομικού που έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα.

Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας και ακολούθησε τη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Μεγαλόχαρης μέχρι το λιμάνι του νησιού.

O Κυριάκος Μητσοτάκης τίμησε με στεφάνι τους νεκρούς της φρεγάτα «Έλλη» στην Τήνο | newsbomb.gr

Μαζί με τον πρωθυπουργό ήταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος.