Μητσοτάκης για Χαρδαλιά στην Περιφέρεια: Θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής

Την πεποίθηση του ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς θα κερδίσει την περιφέρεια Αττικής γιατί «είναι μαχητής» εξέφρασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα μετά τη συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Θέλω να του ευχηθώ καλή δύναμη και να γνωρίζει ότι θα είμαστε δίπλα του, τόνισε ο πρωθυπουργός

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν -όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός- «οι προτεραιότητες και το όραμα του» κ. Χαρδαλιά για την περιφέρεια Αττικής.

Δείτε την ανάρτηση του πρωθυπουργού:

Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε:

«Με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής @nhardalias συζητήσαμε για τις προτεραιότητες και το όραμά του για την Αττική. Θέλω να του ευχηθώ καλή δύναμη και να γνωρίζει ότι θα είμαστε δίπλα του. Ο Νίκος είναι μαχητής της παράταξης και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει».

Πλέον, αναμένεται να ανακοινωθεί το όνομα της παράταξης, καθώς και η σύνθεση του ψηφοδελτίου για τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

Σημειώνεται πως ο κ. Χαρδαλιάς έχει εξασφαλίσει τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των επικείμενων Περιφερειακών Εκλογών, κάτι που έγινε νωρίτερα σήμερα, σε επίσημη μορφή, για τις υποψηφιότητες του Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων, του Κωνσταντίνου Ζέρβα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης και του Γιάννη Μώραλη για τον Δήμο Πειραιά.