Μίτσελ: “Θέλουμε και μπορούμε να νικήσουμε την Καραμπάγκ”

Ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Καραμπάγκ τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι θέλουν και μπορούν να πάρουν τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Καραμπάγκ (6/10, 22:00 COSMOTE SPORT 2) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο Μίτσελ στις δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα του θέλει και μπορεί να πάρει τη νίκη.

Επιπλέον τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα παίξει κόντρα στους Αζέρους, όπως έπαιζε απέναντι σε Γιουβέντους ή Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ:

Για το παιχνίδι και τι σημαίνει μία ενδεχόμενη νίκη:

“Θέλουμε και μπορούμε να νικήσουμε αύριο, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. πρώτα γιατί είμαστε ομάδα με πρεστίζ στην Ευρώπη. Δεύτερο γιατί έχω φιλοσοφία να νικάμε πάντα.

Τα προβλήματά μας δεν σταματούν με τη νίκη. Σίγουρα πιστεύουμε ότι έγινε το πρώτο βήμα, θα ήταν λάθος να πιστεύουμε ότι έγιναν όλα, πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε”.

Για τον Ουί – Τζο Χουάνγκ: “Όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στη λίστα είναι διαθέσιμοι. Όλοι έχουν επανέλθει από τους τραυματισμούς τους. Θα το επιβεβαιώσουμε μετά την προπόνηση”.

Για τη δήλωση του Χουάνγκ ότι οι παίκτες χαμογελούν και την Καραμπάγκ: “Αύριο θα είναι σαν να παίζουμε με τη Γιουβέντους ή την Ατλέτικο. Θα είναι μία ευρωπαϊκή βραδιά, όπως παίζαμε με αυτές τις ομάδες.

Δεύτερον υπάρχει σεβασμός για τον οποιονδήποτε αντίπαλο, η Καραμπάγκ είναι μία ομάδα που παίζει στην Ευρώπη και προπονητή με πρεστίζ και εμπειρία στην Ευρώπη.

Όσον για τη δήλωση του Χουάνγκ, είμαι χαρούμενος που εισέπραξα κάτι τέτοιο. Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές γιατί αυτοί φέρνουν τα χαμόγελα.

Αυτή την στιγμή οι παίκτες πρέπει να δείξουν για τι είναι ικανοί και για τι είναι εδώ. Δεν υπάρχει γυρισμός. Στην προπόνηση και στους αγώνες, γιατί έχουμε μεγάλο ρόστερ και αυτό δείχνει ότι θα υπάρχει ανταγωνισμός”.

Για το πώς μπορεί να αλλάξει το κλίμα: “Είναι μία αρνητική ισορροπία τα δέκα παιχνίδια χωρίς νίκη στην Ευρώπη.

Δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταθούμε σε αυτά. Έχω δει σωστή στάση από τους παίκτες και θετική διάθεση.

Αν με ρωτούσατε τι θα ήθελα να βρω πριν έρθω εδώ, θα σας έλεγα αυτό. Πρέπει να αφήσουμε το παρελθόν, τα αρνητικά αποτελέσματα, μπορούμε να αλλάξουμε κάτι για το μέλλον”.

Για την ενδεκάδα: “Έχω αποφασίσει, ο Ματιέ θα μπορούσε αύριο να γιορτάσει τα 700 παιχνίδια του.

Μπορούμε να παίξουμε με 16 παίκτες. Κανείς δεν πίστευε ότι θα ήταν πρωταγωνιστής στον προηγούμενο αγώνα μας. Αλλά μπήκε και ήταν φανταστικός”.