Αρχική GOSSIP INTERNATIONAL Μις Υψήλιος 2019: H Zozibini Tunzi είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον...

Μις Υψήλιος 2019: H Zozibini Tunzi είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο

Zozibini Tunzi

Η Zozibini Tunzi από τη Νότια Αφρική είναι η γυναίκα που κατέκτησε τον τίτλο Μις Υφήλιος 2019.

Αναμφισβήτητα μια πολύ όμορφη γυναίκα, με πολύ ωραίο σώμα αλλά η ομορφιά της δεν είναι μόνο στην εξωτερική της εμφάνιση.

Περισσότερο κέρδισαν τις εντυπώσεις οι απόψεις τις και οι ιδέες της που μοιράστηκε τόσο απαντώντας στις καθιερωμένες ερωτήσεις των κριτών του διαγωνισμού ομορφιάς όσο και στις δηλώσεις της μετά την στέψη της ως Miss Universe 2019.

Δεν ήταν βέβαια η πρώτη φορά που παίρνει μέρος στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Το 2017 έφτασε μέχρι τις 16 αλλά αποκλείστηκε. Δύο χρόνια αργότερα επέστρεψε για να νικήσει!

“Το πιο σημαντικό πράγμα που θα έπρεπε να μαθαίνω στα νέα κορίτσια σήμερα είναι η ηγεσία.

Είναι κάτι που λείπει από τα νέα κορίτσια και τις γυναίκες πολλά χρόνια και όχι γιατί δεν θέλουμε αλλά εξαιτίας του πως η κοινωνία ορίζει στις γυναίκες να είναι.

Θεωρώ ότι είμαστε τα πιο δυνατά πλάσματα στον κόσμο και θα έπρεπε να μας δίνεται κάθε δυνατότητα κι αυτό πιστεύω πρέπει να μάθουμε στα νεά κορίτσια: να παίρνουν χώρο.

Τίποτα δεν είναι τόσο σημαντικό όσο να παίρνεις χώρο στην κοινωνία και να τοποθετείς τον εαυτό σου” απάντησε στην ερώτηση των κριτών κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

“Μεγάλωσα σε έναν κόσμο όπου μια γυναίκα όπως εγώ -με το χρώμα του δέρματός μου και το στυλ των μαλλιών μου- δεν θεωρήθηκε ποτέ όμορφη. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα αυτό να σταματήσει σήμερα.

Θέλω τα παιδιά να μου μοιάσουν και να δουν το πρόσωπό μου και θέλω αυτά να βλέπουν το πρόσωπό τους να αντανακλάται στο δικό μου” είπε στη συνέχεια.

H 26χρονη παλεύει για τα δικαιώματα των γυναικών κι αυτό έκανε και μέσα από όλες τις πρωθητικές ενέργειες που χρειάστηκε για τον διαγωνισμό ομορφιάς που πργματοποιήθηκε την Κυριακή (ξημερώματα Δευτέρας σε ώρα Ελλάδας) στην Ατλάντα.

Συμμετέχει στην καμπανια HeForShe, που έγινε γνωστή και μέσα από την Emma Watson, ενθαρύνοντας τους άνδρες να παλέψουν μαζί με τις γυναίκες για την ισότητα και κατά των φυλετικών διακρίσεων.

Είναι επίσης ένα κορίτσι πολύ δεμένο με την οικογένειά της. Λίγες ώρες πριν τον διαγωνισμό ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram μία φωτογραφία με τους γονείς της ευχαριστώντας τους που είναι δίπλα της.

“Μου δώσατε ζωή, με αναθρέψατε να είμαι η γυναίκα που είμαι και να μπορώ να στέκομαι σε μια μακρινή χώρα περήφανη για τις ρίζες μου και για την καταγωή μου” έγραψε ανάμεσα σε άλλα.

Τρεις μήνες νωρίτερα την είδαμε να περπατάει στηνΕβομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης στο σόου του σχεδιαστή Laduma Ngxokolo.Η μόδα όμως δεν είναι η μοναδική της απασχόληση.

¨Εχει πτυχίο στις Δημόσιες σχέσεις και  το Managment από το Cape Peninsula University of Technology -το πήρε λίγο πριν δηλώσει συμμετοχή στο Miss Universe.

Για ένα διάστημα μάλιστα εργάστηκε στην εταιρεία Ogilvy του Cape Town.

Τέλος, αγαπά πολύ τα βιβλία και το διάβασμα. Κάτι που πήρε από τη γιαγιά της. “Το πρώτο βιβλίο που πήρα ποτέ ήταν της γιαγιάς μου.

Μου το χάρισε γιατί μου άρεσε να κάθομαι στα γόνατά της και να προσποιούμαι ότι διαβάζω, όπως έκανε εκείνη” είχε δηλώσει.

“Μέχρι σήμερα, ακόμα και με την κακή της όραση, θα την δεις με ένα βιβλίο στο χέρι της. Χάρη σε εκείνη έχω αυτή τη δίψα για γνώση και την αγάπη για το διάβασμα.

Άναψε τη σπίθα μέσα μου να θέλω πάντα να κάνω παραπάνω πράγματα και να είμαι παραπάνω πράγματα.”